Az állatövi jegyek és tulajdonságaik a modern asztrológiában.

Az állatövi jegyek a modern asztrológia szerint a Nap és a többi bolygó állása alapján határozza meg, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy személy. A 12 zodiákus az egész évet lefedő, egymást követő szakaszokból áll. Minden állatövi jegynek megvan a saját egyedi jellemzője és tulajdonsága.

A Kos az első állatövi jegy, és az elemében, a tűzben uralkodik. Azok, akik a Kos jegyében születtek, általában aktívak, céltudatosak és energikusak. Szeretnek vezető szerepet vállalni és mindig készen állnak az új kihívásokra.

A Bika a második állatövi jegy, és az elemében, a földben uralkodik. A Bikák általában kitartóak, megbízhatóak és hűségesek. Szeretik a stabilitást és a biztonságot, és általában nehezen változtatnak a megszokott rutinjaikon.

Az Ikrek a harmadik állatövi jegy, és az elemében, a levegőben uralkodik. Az Ikrek jegyében születettek általában kommunikatívak, kíváncsiak és jó beszélgetőpartnerek. Szeretnek új dolgokat tanulni és felfedezni.

A Rák a negyedik állatövi jegy, és az elemében, a vízben uralkodik. A Rákok általában érzékenyek, gondoskodóak és intuitívak. Szeretik a családjukkal eltöltött időt és fontos számukra a biztonság és az otthon.

Az Oroszlán az ötödik állatövi jegy, és az elemében, a tűzben uralkodik. Az Oroszlánok általában karizmatikusak, önbizalommal teli és kreatívak. Szeretnek a középpontban lenni és imádják a megmérettetéseket.

A Szűz a hatodik állatövi jegy, és az elemében, a földben uralkodik. A Szüzek általában analitikusak, precízek és figyelmesek. Szeretik a rendet és a tisztaságot, és nagyon tudatosak a részletekben.

A Mérleg a hetedik állatövi jegy, és az elemében, a levegőben uralkodik. A Mérlegek általában kiegyensúlyozottak, barátságosak és diplomáciaiak. Szeretnek egyensúlyt teremteni és az igazságot keresni.

A Skorpió az nyolcadik állatövi jegy, és az elemében, a vízben uralkodik. A Skorpiók általában szenvedélyesek, elkötelezettek és rejtélyesek. Szeretik a mély érzelmeket és alaposan átgondolják a dolgokat.

A Nyilas a kilencedik állatövi jegy, és az elemében, a tűzben uralkodik. A Nyilasok általában kalandvágyóak, optimisták és őszinték. Szeretik a szabadságot és az új dolgok felfedezését.

A Bak a tizedik állatövi jegy, és az elemében, a földben uralkodik. A Bakok általában ambiciózusak, megbízhatóak és céltudatosak. Szeretik a hosszú távú terveket és általában nehézségekkel is megbirkóznak.

A Vízöntő az tizenegyedik állatövi jegy, és az elemében, az levegőben uralkodik. A Vízöntők általában fejlett gondolkodással, függetlenséggel és humanitárius törekvésekkel rendelkeznek. Szeretik a változást és az újításokat.

A Halak a tizenkettedik állatövi jegy, és az elemében, a vízben uralkodik. A Halak általában intuitívak, empatikusak és művészi hajlamúak. Szeretik az álmodozást és a spirituális tapasztalatokat.

Image from www.alternativegeszseg.huA kép forrása: www.alternativegeszseg.hu

Az állatövi jegyek vagy más néven csillagjegyek, a modern asztrológia szerint a Nap és a többi bolygó állása alapján határozza meg, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy személy.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!