Az Állatövi jegyek jellemzése és tulajdonságai

Az állatövi jegyek sokak számára fontosak, hiszen rengeteg információt hordozhatnak számunkra a jövőről és a személyiségünkről. Ez az áttekintés bemutatja a 12 állatövi jegyet és ad rövid leírást róluk. Megismerhetjük a Kos, a Bika, az Ikrek, a Rák, az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg, a Skorpió, a Nyilas, a Bak, a Vízöntő és a Halak jegyek jellemzőit és tulajdonságait.

Az eredeti leírás megismerését követően sajnos nem tudok új leírást küldeni.

Image from www.alon.huA kép forrása: www.alon.hu

Az állatövi jegyek sokak számára fontosak, hiszen rengeteg információt hordozhatnak számunkra a jövőről és a személyiségünkről. Itt van egy rövid áttekintés a 12 állatövi jegyről, hogy jobban megismerkedjünk velük.

1. Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok általában erőteljes és határozott személyiségek. Szeretnek vezető pozícióban lenni, és gyakran kezdeményezik a dolgokat. Versengőek és kitartóak, így sikeresek lehetnek a vállalkozói területeken.

2. Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák stabil és megbízható emberek. Szeretik a kényelmet és a biztonságot, és hajlamosak anyagilag biztosítani magukat. Határozottak és kitartóak, mind munkában, mind magánéletben.

3. Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek társasági emberek, akik könnyen alkalmazkodnak a változó körülményekhez. Kiváló kommunikációs képességeik és kíváncsiságuk miatt a tudomány, az írás és az újságírás terén kifejezetten sikeresek lehetnek.

4. Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok rendkívül érzékenyek és empatikusak. Nagyon kötődnek a családjukhoz és szeretteikhez. Intuícióik segítségével könnyen elolvashatják mások érzelmeit és szükségleteit. Sokszor tehetséges művészek.

5. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok az önbizalom és a karizma szimbólumai.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!