Az állatövi jegyek: jellemző tulajdonságok és viselkedésminták

Az állatövi jegyek mindig is izgalmasak voltak az emberek számára, hiszen segítenek megérteni és megfejteni a személyiségünket. Ez az írás bemutatja a 12 állatövi jegyet, kezdve a Kos jeggyel, egészen a Halak jegyéig. Minden jegy leírásában megtalálhatók a jellemző tulajdonságok és viselkedésminták. Az állatövi jegyek megismerése segítséget jelenthet abban, hogy még jobban megértse önmagát és másokat.

Image from www.tudasfaja.comA kép forrása: www.tudasfaja.com

Az állatövi jegyekről sok mindent lehet hallani, és a legtöbben valamilyen formában tájékozódnak is a saját jegyük jellemzőiről és tulajdonságairól. Talán valaki csak kíváncsiságból olvassa el minden nap a horoszkópját, míg mások mélyebben belemerülnek a zodiákus világába és teljesen hisznek a csillagjóslatban. Egy dolog biztos: az állatövi jegyek sokat elárulnak rólunk és segítenek megérteni a saját viselkedésünket és a többi emberét is.

Kezdjük a Kos jeggyel, amely március 21. és április 19. között születetteket foglalja magába. A Kos jegyhez tartozók erősek és határozottak, határokat döntenek és mindig a célt tűzik ki maguk elé. Azért, hogy elérd a célodat, készen állsz a kihívásokra és bátran harcolsz a lehetőségekért.

A Bika jegy április 20. és május 20. között születetteket jelöli. A Bikák kitartóak és megbízhatóak, ahol megjelennek, minden helyzetet és problémát stabilizálnak. Szenvedélyesek és érzéki emberek, akik fontosnak tartják a szépséget és a kényelmet.

Az Ikrek jegye május 21. és június 20. közötti időszakban született emberekre jellemző. Az Ikrek jegyében született személyek kíváncsiak és leleményesek. Nagyon kommunikatívak és könnyen alkalmazkodnak a különböző helyzetekhez és emberekhez. Az Ikrek jegyében született személyek gyakran izgalmas és forgalmas életet élnek.

A Rák jegy azokra az emberekre utal, akik június 21. és július 22. között születtek. A Rák jegyében született emberek rendkívül érzékenyek és intuícióval rendelkeznek. Nagyon szerető és gondoskodó személyek, akik mindig az emberek érzelmi szükségleteivel foglalkoznak.

Az Oroszlán jegye a július 23. és augusztus 22. közötti időszakra vonatkozik. Az Oroszlán jegyű emberek vezetők és központi figurák, akik vonzzák magukhoz a figyelmet.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!