Az állatövi jegyek jellemzői és tulajdonságai – A zodiákus titkai

Az állatöv, másnéven zodiákus, a csillagjegyek összessége, amelyek az égi egyenlítővel párhuzamosan körbefutnak az égen. A zodiákusban 12 különböző állatövi jegy található, amelyek mindenki számára egyedi tulajdonságokat és jellemzőket határoznak meg. Az egyes jegyek részletes leírásai alapján megismerhetjük a Bak, Vízöntő, Halak, Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió és Nyilas jegy szülötteinek jellemzőit és tulajdonságait.

Image from napihoroszkop.almokjelentese.huA kép forrása: napihoroszkop.almokjelentese.hu

Az állatöv, másnéven zodiákus, a csillagjegyek összessége, amelyek az égi egyenlítővel párhuzamosan körbefutnak az égen. A zodiákusban 12 különböző állatövi jegy található, amelyek mindenki számára egyedi tulajdonságokat és jellemzőket határoznak meg. Ismerjük meg részletesen az egyes állatövi jegyeket!

Bak (december 22 – január 19)

A Bak jegy szülötteire a kitartás, stabilitás és hagyománytisztelet jellemző. Ambiciózusak és céltudatosak, mindig törekednek a siker elérésére. Rendkívül megbízhatóak és felelősségteljesek.

Vízöntő (január 20 – február 18)

A Vízöntő jegy szülöttei rendkívül kreatívak, találékonyak és függetlenek. Szeretik az újításokat és az intellektuális kihívásokat. Emellett társadalmi érzékenységük és humanitárius hajlamuk is kiemelkedő.

Halak (február 19 – március 20)

A Halak jegy szülötteire a intuíció, érzékenység és kreativitás jellemző. Nagyon érzékenyek a környezetükre és mások érzelmeire. Képesek intenzív érzelmeket átélni és művészi tehetségük kiemelkedő.

Kos (március 21 – április 19)

A Kos jegy szülötteire a bátorság, energikusság és lendület jellemző.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!