A mandala jelentése: misztikus, spirituális jelkép. Mindenki, aki megtekinti őket, kapcsolatba kerül ezzel a pozitív, gyógyító energiával. Ennek a mandalának a gyógyító rezgéseinek befogadása az angyalok gyógyító energiáját közvetíti az életedbe.

Most bemutatunk neked egy egészség és gyógyulás mandaláját, amely segítségedre lehet a testi és lelki egészséged helyreállításában. Alkalmazhatod akár meditáció közben, vagy egyszerűen csak nézheted, hogy felfrissítsd és ellazítsd a szellemet. A mandala erőteljes vizualizációs eszköz, amely összehangolja a testedet és elmédet a gyógyulás felé.

Kos (március 21 – április 19)

A Kos jegy az állatövi kör első jegye, és jelképezi az újjászületést és az élet erejét. A Kos mandala segít felébreszteni és megerősíteni az önbizalmadat, valamint támogatást nyújt ahhoz, hogy átlépj a nehézségeken.

Bika (április 20 – május 20)

A Bika jegy az állhatatosságot és az anyagi biztonságot szimbolizálja. A Bika mandala segít megalapozni és stabilizálni az életedet, valamint segítséget nyújt az anyagi gyógyulásban.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek jegy az kommunikációt és az intelligenciát képviseli. Az Ikrek mandala segít az elme felszabadításában és a kreativitás serkentésében, valamint segítségedre lesz a jobb kommunikáció kialakításában.

Rák (június 21 – július 22)

A Rák jegy az érzelmek és az otthon melegét szimbolizálja. A Rák mandala segít meggyógyítani az érzelmi sebeket, valamint támogatást nyújt az otthonod energiáinak megerősítésében.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!