Az állatövi jegyek mandalái: egy gyógyító eszköz a test és lélek számára

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

A Oroszlán jegy az önbizalmat és a vezetői képességeket jelképezi. Az Oroszlán mandala segít megerősíteni önbecsülésedet és hozzájárul a vezetői képességeid fejlesztéséhez.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz jegy a tökéletességre és a részletességre utal. A Szűz mandala segít a mentális tisztaság és rendezet kialakításában, valamint támogatást nyújt a gyógyulás és az önmegismerés területén.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A Mérleg jegy a harmoniát és az egyensúlyt jelenti. A Mérleg mandala segít az egyensúly kialakításában az életed különböző területein, valamint segít megtalálni a belső harmóniát.

Skorpió (október 23 – november 21)

A Skorpió jegy az átalakulást és a belső erőt szimbolizálja. A Skorpió mandala segít a tudatos átalakulásban és a belső erődbe való kapcsolódásban, valamint segítségedre lesz a negatív energiák kiűzésében.

Nyilas (november 22 – december 21)

A Nyilas jegy az utazást és a szabadságot képviseli. A Nyilas mandala segít felfedezni az élet értelmét és a saját utadat, valamint támogatást nyújt a szellemi fejlődésben.

Bak (december 22 – január 19)

A Bak jegy a kitartást és a hosszú távú célokat jelképezi. A Bak mandala segít megerősíteni a kitartásodat és elszántságodat, valamint támogatást nyújt a sikeres újrakezdésben.

Vízöntő (január 20 – február 18)

A Vízöntő jegy az egyediséget és az innovációt képviseli. A Vízöntő mandala segít felfedezni az egyéni erősségeidet és kreativitásodat, valamint segítségedre lesz az újítások és változások terén.

Halak (február 19 – március 20)

A Halak jegy az intuíciót és a harmóniát szimbolizálja. A Halak mandala segít megerősíteni az intuíciódat és az érzelmi harmóniádat, valamint támogatást nyújt a spirituális fejlődésben.

Bízz a mandalák gyógyító erejében, és engedd, hogy az állatövi jegyedhez tartozó mandala segítsen a gyógyulásban és az életed pozitív irányba történő alakításában. Minden nap hozzájárulhatsz a gyógyuláshoz, ha időt szánsz ezeknek a pozitív rezgésekre.