Az állatövi jegyek részletei és jellemzői

Az állatövi jegyek vagy más néven zodiákus a horoszkópok és csillagjóslatok alapját képezik. Az állatöv 12 jegye mindannyiunk életére hatással van, és egyedi tulajdonságokat és jellemzőket hordoz. Ismerjük meg részletesebben ezeket a jegyeket, hogy jobban megérthessük önmagunkat és másokat is. A jegyek között található a tüzes Kos, a földhöz kötött Bika, a levegő jegyű Ikrek, a víz jegyű Rák, a tüzes Oroszlán, a földhöz kötött Szűz, a levegő jegyű Mérleg, a víz jegyű Skorpió, a tüzes Nyilas, a földhöz kötött Bak, a levegő jegyű Vízöntő és a víz jegyű Halak. Minden jegy más és más tulajdonságokkal rendelkezik, így érdemes mélyebben megismerni őket.

Az állatövi jegyek vagy más néven zodiákus a horoszkópok és csillagjóslatok alapját képezik. Az állatöv, vagy más néven csillagjegy, mindannyiunk életére hatással van, és egyedi tulajdonságokat és jellemzőket hordoz. Ismerkedjünk meg tehát részletesebben a 12 állatövi jeggyel, hogy jobban megérthessük önmagunkat és másokat is.

Kos (március 21 – április 19)

A Kos egy tüzes és energikus jegy, amelyre a vezetői képességek és a határozottság jellemző. Szeretek kihívásokkal szembenézni és mindig az első lenni.

Bika (április 20 – május 20)

A Bika egy földhöz kötött jegy, amelyre a kitartás és a megbízhatóság jellemző. Nagyra értékelik a kényelmet, és elkötelezettek az értékek és a pénzügyi stabilitás mellett.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek egy levegő jegy, amelyre a kommunikáció és az intellektus jellemző. Rendkívül társaságiak és érdeklődőek, mindig nyitottak az új tapasztalatokra és az információk felé.

Rák (június 21 – július 22)

A Rák egy víz jegy, amelyre az érzékenység és az intuíció jellemző. Nagyon családcentrikusok és gondoskodók, mindig a szeretteik érdekeit tartják szem előtt.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az Oroszlán egy tüzes jegy, amelyre a büszkeség és a királyi magatartás jellemző.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!