Az állatövi jegyek személyiségtípusokat jelölnek az asztrológiában

Az állatövi jegyek az asztrológiában a születési időpont alapján meghatározott személyiségtípusokat jelölik. Az első jegy, a Kos, energikus, céltudatos és bátor személyiségeket jellemzi. A második jegy, a Taurus, megbízható és praktikus tulajdonságokat hordoz. Az Ikrek jegye az intellektuális és kíváncsi személyekről árulkodik. A Rák jegyűek érzékenyek és gondoskodóak. Az Oroszlánok magabiztosak és kreatívak. A Szűz jegyében születettek precízek és tudatosak. A Mérlegek harmonikus és diplomáciai képességekkel rendelkeznek. A Skorpió jegye szenvedélyes és elkötelezett embereket jelent. A Nyilas jegye optimisták és kalandvágyók. A Bak jegye felelősségteljes és megbízható személyiségeket takar. A Vízöntők társadalmilag felelősségteljesek és innovatívak. Végül, a Halak jegye kreatív és spirituális személyiségekre utal.

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.mindenamiasztrologia.hu

A Kos állatövi jegy az asztrológiában a születési időpontotól számított első jegy. Azok, akik a Kos jegyében születtek, általában energikus, előretörő, bátor és céltudatos személyiségek. A Kos jegyében születettek nagyon határozott célokat tűznek ki maguk elé, és kitartóan dolgoznak azok eléréséért. Nem riadnak vissza semmilyen kihívástól vagy nehézségtől, mindig előrébb akarnak jutni az életben.

A Taurus az állatövi jegyek második jegye. A Bikák általában hűségesek, megbízhatók és kitartóak. Szeretik a kényelmet és a stabilitást, és hajlamosak a pénzzel való bánásmódra. A Taurus jegyében születettek szilárd alapokra építik életüket, és általában nagyon praktikus és talajtól elrugaszkodott emberek.

Az Ikrek az állatövi jegyek harmadik jegye. Az Ikrek jegyében születettek rendkívül kommunikatívak és kalandvágyóak. Ez a jegy az intellektuális és az érdeklődés sokoldalúságáról ismert. Az Ikrek jegyében születettek érdeklődnek a körülöttük lévő világ iránt, és mindig vágyakoznak az új kalandok és élmények után.

A Rák az állatövi jegyek negyedik jegye. A Rákok általában érzékenyek és gondoskodók. Szeretik a családi kapcsolatokat és hajlamosak megalapozni a biztonságos és szeretetteljes otthont.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!