Az állatövi jegyek titkai és jellemzői

Az állatövi jegyek vagy más néven csillagjegyek a zodiákus rendszerében találhatók meg. Minden egyes jegy a naptárban meghatározott időszakhoz kapcsolódik, és jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. A Kos jegyét rendkívül energikus és elszánt személyek képviselik, míg a Bika jegye alatt születettek híresek a kitartásukról és a stabil alapokon való építkezésről. Az Ikrek jegyét képviselők kommunikatívak és társaságkedvelők, míg a Rák jegyében született emberek gyengék és érzékenyek. Az Oroszlán jegye alatt születettek magabiztos és büszke személyiségek, míg a Szűz jegyét képviselők rendkívül analitikusak és gyakorlatiasak. A Mérleg jegyében születettek igazságkedvelők és diplomáciaiak, míg a Skorpió jegye alatt születettek szenvedélyesek és elszántak. A Nyilas jegye alatt születettek függetlenek és optimisták, míg a Bak jegyet a kitartás és a céltudatosság jellemzi. A Vízöntő jegye alatt születettek szabad szelleműek és progresszívek, míg a Halak jegyét képviselők intuitívak és empátiásak.

Image from www.astronet.huA kép forrása: www.astronet.hu

Az állatövi jegyek vagy más néven csillagjegyek a zodiákus rendszerében találhatók meg. Minden egyes jegy a naptárban meghatározott időszakhoz kapcsolódik, és jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. Ismerjük meg részletesen a tizenkét állatövi jegyet!

Kos (március 21 – április 19)

A Kos jegyét rendkívül energikus és elszánt személyek képviselik. Általában vezető típusok, akik nem félnek kockázatot vállalni.

Bika (április 20 – május 20)

A Bika jegye alatt születettek híresek a kitartásukról és a stabil alapokon való építkezésről. Nagyon céltudatos és megbízható emberek.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek jegyét képviselők kommunikatívak és társaságkedvelők. Intellektuális érdeklődésűek, és mindig kíváncsiak a világ dolgaira.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!