AZ ANGYALOK JELENLÉTÉNEK ÉRZÉSE

AZ ANGYALOK JELENLÉTÉNEK ÉRZÉSE

Bár néhányan láttak már angyalokat, ahogyan az ember is láthat emberi lényeket, a legtöbbet nem látják, hanem érzik vagy megérzik. Az angyalok jelenlétét többféleképpen is érezhetjük.

A virágok csodálatos illata gyakran kíséri őket. Amikor imádkozom vagy meditálok, gyakran érzem a rózsa illatát a szobámban. Néha enyhe szellővel jelzik érkezésüket, még akkor is, ha minden ablak zárva van.

Más otthonokban az angyalok jelenlétét harangokra vagy trombitákra emlékeztető hang kíséri. Az emberek gyakran figyelnek meg fényes fényeket, amelyek egy angyal érkezését jelzik. A fehér fény az őrangyal jelenlétét jelzi, a színes az arkangyalokét.

De a legáltalánosabb és legegyszerűbb módja annak, hogy érezzük az angyalok jelenlétét, hogy a szeretet hullámaként érzékeljük, amely eláraszt bennünket. És akkor fontos, hogy bízzunk a saját érzéseinkben. Ha úgy érzed, hogy egy angyal jelenlétében vagy, akkor valószínűleg így is van, ezért ne tegyél fel magadnak túl sok kérdést.

Más esetekben az angyal szó hallatán vagy láttán tudatosítják bennünk, hogy velünk vannak. Azok, akik ismerik angyalaik nevét, láthatják vagy hallhatják azokat. Szeretett Raffaellóm már számtalanszor jelezte, hogy velem van, azáltal, hogy hallom a nevét. Én pedig minden alkalommal, amikor ez történik, mosolygok és hálát adok.

Az arkangyalok és az őrangyalok, a szeretet e csodálatos lényei, tiszta spirituális energiájukat a fizikai világunkba árasztják. Minél jobban bízol bennük, minél inkább hiszel bennük, és minél inkább kérsz tőlük segítséget, annál inkább árasztják rád áldásaikat.

Az angyalok már várták, hogy készen álljunk, és most eljött az idő. Angyalok sokasága fogja jelenlétét jelezni az elkövetkező években, ahogyan begyógyítjuk a múlt régi sebeit és haladunk előre a jövő felé.

Keressétek tehát a jeleiket az életetekben. Az angyalok, arkangyalok és spirituális vezetők így kommunikálják jelenlétüket.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu