AZ ANGYALOK JELENLÉTÉNEK ÉRZÉSE

AZ ANGYALOK JELENLÉTÉNEK ÉRZÉSE

Bár néhányan láttak már angyalokat, ahogyan az ember is láthat emberi lényeket, a legtöbbet nem látják, hanem érzik vagy megérzik. Az angyalok jelenlétét többféleképpen is érezhetjük.

A virágok csodálatos illata gyakran kíséri őket. Amikor imádkozom vagy meditálok, gyakran érzem a rózsa illatát a szobámban. Néha enyhe szellővel jelzik érkezésüket, még akkor is, ha minden ablak zárva van.

Más otthonokban az angyalok jelenlétét harangokra vagy trombitákra emlékeztető hang kíséri. Az emberek gyakran figyelnek meg fényes fényeket, amelyek egy angyal érkezését jelzik. A fehér fény az őrangyal jelenlétét jelzi, a színes az arkangyalokét.

De a legáltalánosabb és legegyszerűbb módja annak, hogy érezzük az angyalok jelenlétét, hogy a szeretet hullámaként érzékeljük, amely eláraszt bennünket. És akkor fontos, hogy bízzunk a saját érzéseinkben. Ha úgy érzed, hogy egy angyal jelenlétében vagy, akkor valószínűleg így is van, ezért ne tegyél fel magadnak túl sok kérdést.

Más esetekben az angyal szó hallatán vagy láttán tudatosítják bennünk, hogy velünk vannak. Azok, akik ismerik angyalaik nevét, láthatják vagy hallhatják azokat. Szeretett Raffaellóm már számtalanszor jelezte, hogy velem van, azáltal, hogy hallom a nevét. Én pedig minden alkalommal, amikor ez történik, mosolygok és hálát adok.

Az arkangyalok és az őrangyalok, a szeretet e csodálatos lényei, tiszta spirituális energiájukat a fizikai világunkba árasztják. Minél jobban bízol bennük, minél inkább hiszel bennük, és minél inkább kérsz tőlük segítséget, annál inkább árasztják rád áldásaikat.

Az angyalok már várták, hogy készen álljunk, és most eljött az idő. Angyalok sokasága fogja jelenlétét jelezni az elkövetkező években, ahogyan begyógyítjuk a múlt régi sebeit és haladunk előre a jövő felé.

Keressétek tehát a jeleiket az életetekben. Az angyalok, arkangyalok és spirituális vezetők így kommunikálják jelenlétüket.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

Meglepetés: Tedd a szerelmi életet egy generál horoszkóp jósára!

Sokan a horoszkópokat és az asztrológiát követik, hogy betekintést nyerjenek a jövőjükbe és megértsék a kapcsolataikat. Ezért nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, hogy az ...
Elolvasom

Napi horoszkóp, 2024. május 28.: Félelmek és csillagjegyek – Ismerd meg, mi nyomasztja leginkább a csillagjegyed!

Kos (március 21 – április 19) A Kosoknak a legnagyobb félelme a kudarc. Nagyon ambiciózusak és versenyszelleműek, ezért mindent megtesznek azért, hogy sikeresek legyenek. Azonban ...
Elolvasom

Sorsfordulattal jönnek az átalakulások! Lelki életedben és a párkapcsolatodban is váratlan változások várnak!

Május 29. szerda: Hogy látod a lelked mélyén rejlő lehetőségeket? Az élet néha váratlanul hoz fordulatokat, amiket teljesen elképzelhetetlennek tartottunk volna. A mai nap azonban ...
Elolvasom

Az anyagi és érzelmi adósságok terhétől való megszabadulás titka.

Arkangyali áldás tavaszi éjszakákra: Bőség Angyalainak varázslatos áldása A tavasz mindenek előtt újjászületést és megújulást hoz mindnyájunk számára. Ebben az időszakban a természet is ébredezni ...
Elolvasom
Scroll to Top