AZ ANGYALOK SEGÍTENEK NEKÜNK, HOGY BOLDOGOK LEGYÜNK

AZ ANGYALOK SEGÍTENEK NEKÜNK, HOGY BOLDOGOK LEGYÜNK

Az angyalok életünk minden területén segíthetnek nekünk. Az életnek nincs olyan aspektusa, amellyel ne tudnának megbirkózni. A fő céljuk az, hogy szeressenek minket, és a szeretettel sokféle ajándék jár, többek között az, hogy elvezessenek minket a félelemtől a kényelem és a biztonság helyére.

Az angyalokban az a csodálatos, hogy intenzíven vágynak arra, hogy segítsenek nekünk. Amikor látják, hogy bajban vagyunk, vagy hogy eltévedtünk, csak arra várnak, hogy segítségül hívják őket, hogy segítsenek megtalálni a megoldást. A fő hangsúlyt azonban valami nagyon fontos dologra helyezik: a legfőbb jóra. Amikor támogatnak minket, és segítenek valamiben, mindig a mi javunkat szolgálják.

Az angyalok tudják, hogy azért vagyunk itt, hogy tanuljunk, azért vagyunk itt, hogy megértsük az életet, és hogy végül visszatérjünk a szeretethez. Mert mi tiszta szeretet vagyunk, és a szeretet és a boldogság a küldetésünk. Az anyagiakra való összpontosítás eltávolít minket a szeretettől, és ez semmiképpen sem segít abban, hogy boldogok legyünk.

Ez nem azt jelenti, hogy az angyalok nem tudnak segíteni nekünk a pénzügyekben vagy a családunk támogatásában – tudnak. Az angyalok azonban nem csak az anyagi világról szólnak. Ezek inkább a belső világról szólnak. Segíteni szeretnének abban, hogy újra felfedezzük a bennünk rejlő egyetemes életet, és segítsenek felfedezni, hogy kik is vagyunk valójában.

Az angyalok boldognak szeretnének látni minket; tudják, hogy a boldogság az egyetlen dolog, amit a legtöbben igazán keresnek. Boldognak lenni annyit jelent, mint békében lenni, jól érezni magunkat, élvezni az életet. Az angyalok nem csak a boldogság ajándékát adják nekünk, hanem vonzódnak hozzánk, ha ezt kifejezzük!

Szeretik látni, hogy mosolygunk és nevetünk. Imádják azt a nagy energiát, amit akkor sugározunk, amikor boldogok vagyunk. Ha viszont szomorúak vagy depressziósak vagyunk, az energiánk csökken; mintha egy felhő akadályozná a kapcsolatunkat az angyalokkal.

„Légy boldog, mert itt az egyetlen feladatod a boldogság”.

Ha szem elől tévesztjük a boldogságot, elveszítjük valódi feladatunkat: az öröm hordozói vagyunk. Hívd meg az angyalaidat, hogy legyenek veled, és köszönd meg nekik, hogy jelen vannak az életedben. Köszönd meg nekik, hogy örömet szereztek neked az életben.

Íme egy ima a boldogságért:

„Szeretett őrangyalom, köszönöm neked.

hogy örömet és boldogságot hoztál az életembe.

Világosítsd meg a napomat, hogy a legjobban ki tudjam fejezni

örömöm az életben, és hogy adhatok és megoszthatom az én

boldogságom a világ többi részével, életem minden napján.”

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

Így találd meg az egyensúlyt a fejed és a szíved követése között

A Nap az Oroszlánban áll, ami rendkívül erőteljes energiákkal tölti meg az életünket. A hold egy kis időre a Vízöntőbe lép, majd a reggeli órákban ...
Elolvasom

Napi szerencse horoszkóp Kos

Napi szerencse horoszkóp Kos március 21.–április 20. Üdvözlöm Kedves Kos olvasóim! 2024. július 23-án a csillagok különleges üzenetet hoznak Önöknek. Az Univerzum energiái támogatják Önöket ...
Elolvasom

Napi szerencse horoszkóp Bika

Napi szerencse horoszkóp Bika április 21.–május 21. Üdvözlöm kedves Bika olvasóimat, és köszöntöm Önöket a napi szerencse horoszkópunkban! Ahogy azt már megszokhatták, most is izgalmas ...
Elolvasom

Napi szerencse horoszkóp Ikrek

Napi Szerencse Horoszkóp Ikrek május 22. – június 21. 2024. július 23. Szeretettel köszöntelek az Ikrek csillagjegy szülötteit ezen a gyönyörű napon! A mai nap ...
Elolvasom
Scroll to Top