AZ ANGYALOK SZERETETE VÉGTELEN

AZ ANGYALOK SZERETETE VÉGTELEN

Kép: classical-music

Soha nem vagyunk egyedül, és az angyalok irántunk érzett szeretete végtelen. Az angyalok szeretete meghaladja az emberi megértést. Szeretetük feltétel nélküli, és túlmutat tetteinken és gondolatainkon. Az angyalok nem ítélkeznek vagy kritizálnak minket, folyamatosan együttérzést, fényt és inspirációt sugároznak. Legnagyobb örömük, hogy a béke és az inspiráció üzeneteit hozzák el nekünk.

Bármit is teszünk, mondunk, gondolunk, semmi sem állíthatja meg angyalainkat abban, hogy szeressenek minket. Az egyetlen alkalom, amikor nem sikerül megértetniük velünk az irántunk érzett szeretetüket, az az, amikor eltaszítjuk őket magunktól, vagy amikor elszántak vagyunk, hogy valamit a magunk módján tegyünk. Ebben az esetben nem szűnnek meg szeretni minket, hanem mellettünk vannak, és lehetővé teszik számunkra, hogy átéljük ezt a tapasztalatot, még ha nehéz és fájdalmas is.

Isten minden gyermeke számára az a vágya, hogy teljesen boldogok, teljesek, kiteljesedettek legyenek. Isten azt kívánja, hogy mindannyian képesek legyünk megkapni mindazt, amire szívünk vágyik. Az angyalok feladata, hogy segítsenek nekünk elérni ezt a boldogságot. Az angyalok szeretetének és támogatásának köszönhetően igazán boldogok lehetünk.

Az angyalok segítségét imával kérhetjük. Amikor imát mondunk a Mennyországnak, akkor elmondjuk Istennek, hogy mit kívánunk. Az angyalok azért jönnek, hogy elvigyék imáinkat Istenhez, a mi legfőbb javunkat szolgálja. De ha továbbra is azt tesszük, amit helyesnek gondolunk, anélkül, hogy hallgatnánk rájuk, az angyalok semmit sem tehetnek azért, hogy elérjük, amire a szívünkben vágyunk, kivéve, hogy közel maradnak hozzánk, hogy utána vigasztalni tudjanak minket.

Az angyalok folyamatosan vigaszt, támogatást és segítséget nyújtanak nekünk. Az utolsó leheletünkig velünk vannak. Ők vezetnek minket csodálatos földi utazásunk következő lépéséhez. A mi feladatunk az, hogy elengedjük a vágyainkat: minél jobban ellazulunk, annál inkább képesek vagyunk befogadni és megérteni a szeretetüket.

Angyali ölelés.
ihoroszkop.hu