AZ ANGYALOK SZERETETET HOZNAK AZ ÉLETÜNKBE

AZ ANGYALOK SZERETETET HOZNAK AZ ÉLETÜNKBE

Kép: pinterest

A szeretetnek sokféle formája lehet, mindegyik egyformán szép és fontos. Így találunk szeretetet egy gyermek, egy barát, a természet iránt. A szeretet olyan, mint egy fény, amely a szívünkből indul és egy másik ember, állat vagy bármi más szívébe áramlik. Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy több szeretetet hozzanak az életünkbe.

A romantikus szerelem fényesebb és ragyogóbb. Mindannyian megtapasztaltuk már a szerelembe esésen keresztül. A szeretet angyalai mindent megtesznek azért, hogy minden ember találkozhasson a megfelelő emberrel. Mindannyiunknak van egy lelki társunk, de csak nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy feleségül vegye.

A lélektárs egy olyan lélek, akivel a mennyben találkoztunk születésünk előtt, és akivel mély lelki köteléket alakítottunk ki. A lelki társad lehet a te nemed, születhet előtted vagy utánad, vagy a világ másik felén is. Ne keressétek túlságosan mohón a lelki társatokat, mert elszalaszthatjátok a lehetőséget, hogy szeressetek és szeressenek benneteket.

A szeretet értékes, de nem tökéletes, ahogyan az emberek sem azok. Az angyalok megpróbálják megértetni velünk, hogy nem szabad tökéletes embert keresnünk, mert a tökéletesség nem létezik. Még ha sikerül is feleségül venned a lelki társadat, ne feledd, hogy ő sem tökéletes.

A szerelem nem mindig egyenlő a boldogsággal és az örömmel; mint az emberi élet minden aspektusának, ennek is vannak hullámvölgyei. Amikor két ember összeveszik, az angyalok mindent megtesznek, hogy összehozzák őket. Tudják, hogy két embert csak az hozhat össze, ha az érzés erősebbé válik.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!