Az aszcendens és deszcendens: Érméd két oldala

A horoszkópodban található két fontos pont, az aszcendens és a deszcendens, sok mindent elárul rólad és a kapcsolataidról is. Ahogy az aszcendens a személyiségünket és külső megjelenésünket képviseli, a deszcendens azt mutatja meg, hogyan választjuk meg a párkapcsolati partnereinket, és hogyan viselkedünk a kapcsolatainkban.
Horoszkóp
Az aszcendens az az állatövi jegy, amely az égre kel a születésünk pillanatában. Ez az első benyomás, amit mások rólunk kapnak, és elsődlegesen meghatározza, hogyan látják és értelmezik a viselkedésünket. Az aszcendens az, amit naponta tükrözünk a külvilág felé, és ami alapján mások megítélnek minket. Például, ha az aszcendensed Oroszlán jegyű, akkor kiálló, magabiztos és feltűnő személyiség lehet, ami vonzóvá tesz mások számára.

Azonban nem csak az aszcendensed határozza meg, hogyan látunk ki és viselkedünk mások előtt. A deszcendensed, azaz a hét osztályozott asztrológiai tényeződ az aszcendenssel szemben, azt mutatja meg, milyen partnert választasz magadnak párkapcsolatban, és hogyan éled meg a kapcsolataidat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldalra!