Az asztrológia és a csillagok hatása az álmokra: Kedvező időszakok az október 2-8-i héten a jegyek számára

Mindenkinek vannak álmai, amelyeket szeretnénk valóra váltani. A csillagok és az asztrológia pedig befolyásolhatja a lehetőségeinket. Az október 2-től 8-ig tartó héten számos állatövi jegy számára kedvező időszak következik, amikor minden álma valóra válhat. A cikkben részletesen bemutatjuk, hogy melyik jegy milyen lehetőségekre számíthat és hogyan érdemes kihasználni ezt az időszakot.

Image from astralguru.netA kép forrása: astralguru.net

Mindenkinek vannak álmai, amelyeket szeretnénk valóra váltani. Az állatövi jegyekre pedig különösen nagy hatással vannak a csillagok és az asztrológia. Az október 2-től 8-ig tartó héten számos állatövi jegy számára kedvező időszak következik, amikor minden álma valóra válhat.

Bak (december 22 – január 19)

A Bakoknak a Vénusz a Oroszlánban alatt a következő napokban felfedezhetik magukban mindazokat az energiákat, amelyekre szükségük van a siker eléréséhez. Legyen az munkahelyi vagy személyes cél, most a legjobb idő a megvalósításra.

Vízöntő (január 20 – február 18)

A Vízöntőknek most nagy lehetőségeik nyílnak az október 2-től 8-ig tartó héten. Fontos, hogy nyitott szemmel járjanak, és figyeljék meg azokat a jeleket és lehetőségeket, amelyek most megmutatkoznak. Kiváló időszak a változásra és a kreatív projektek megvalósítására.

Halak (február 19 – március 20)

A Halaknak most kifejezetten erős intuíciója van, amely segíthet nekik az élet különböző területein. Fontos, hogy hallgassanak a belső hangjukra és bízzanak az ösztöneikben. Ezen a héten könnyedén elérhetik, amit szeretnének.

Kos (március 21 – április 19)

A Kosok energikus és lendületes időszakot élnek most. Legyen szó munkáról vagy szórakozásról, mindenben maximalisták. Bátran hozzanak fontos döntéseket és tegyenek lépéseket a céljaik eléréséért, hiszen most minden sikerülhet.

Bika (április 20 – május 20)

A Bika jegy szülötteinek most könnyedén megvalósíthatják az álmokat. A mai világban gyakran az anyagiak dominálnak, de most a Bika jegyűek számára mindenféle álmuk valóra válhat. Legyen szó egy új munkahelyről, egy utazásról vagy egy új kapcsolatról, most az ideális idő arra, hogy megtegyék az első lépéseket.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek számára most kiváló időszak jön, amikor az álmaik könnyedén valóra válhatnak.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!