„Az asztrológia hatása szeptember 25-én – konfliktusok, tanulás és kommunikáció”

Szeptember 25-én a Nap és a Szaturnusz kvinkunxba állnak egymással, ami azt jelenti, hogy a vágyaink és a kötelességeink között feszülés tapasztalható. A kitartás és a fegyelem most kiemelten fontosak lesznek, és bár lehet, hogy néhány korábbi hiba most visszaköszön, lehetőséget kapunk azok jóvátételére is. A sikeres eredményekért azonban áldozatokat kell hoznunk és le kell mondanunk valamiről. Fontos azonban, hogy ne pörgessük túl magunkat. Ugyanakkor ezen a napon aktív lesz a Merkúr és a Jupiter trigonja is, amely kedvez a tanulásnak, a barátságoknak és elősegíti a pozitív kimenetelű tárgyalásokat, üzletkötéseket és utazásokat. A gondolatainkat pedig a Merkúr és a Chiron kvinkunx fogja foglalkoztatni, amely segítséget nyújt a gyógyulásunkkal kapcsolatos belső gondolatok megtalálásában. A Vénusz és az Uránusz kvadrát pedig feszült lehetőségeket teremt a kapcsolatokban, de segít a problémák megoldásában is. Végül, a Merkúr és az Uránusz trigonja új ismereteket hozhat és lehetőséget ad a kommunikációra és interakcióra. Ez az aspektusok hatása szeptember 27-től október 4-ig érezhetőek.

Szeptember 25-én, hétfőn pontosodik be a Nap és a Szaturnusz kvinkunxa. A vágyaink és a kötelességeink egymásnak feszülnek, szükség lesz a kitartásra, a fegyelemre. Lehetséges, hogy néhány korábbi ballépés most köszön vissza, de a jó hír, hogy ezek utólagos jóvátételére is lehetőséget kapunk. A sikerért áldozatokat kell hozni, és ez most sincs másként – valamiről le kell mondjunk, de ez, ha kitartóak maradunk, megtérül. Bármit is teszünk, lehetőleg ne pörgessük túl magunkat. Hatás: szeptember 27. 

letoltes_52_2.jpeg

Ugyanezen a napon aktív a Merkúr és a Jupiter trigonja, amely kedvez a tanulásnak, a barátokkal való programoknak, enyhíti a rosszkedvet. Remek napok a tárgyalásokra, üzletkötésekre, szerződések aláírására, papírmunkákra, utazásokra vagy azok szervezésére. A jogi ügyek is kedvezően alakulhatnak. Mozdulj ki! Hatás: szeptember 30.

Saját gyógyulásunkkal kapcsolatos gondolatokat szülhet a 27-én létrejövő Merkúr/Chiron kvinkunx. A semmiből jöhetnek megérzések, ötletek azzal kapcsolatban, hogy mégis mi lenne a jó Neked ahhoz, hogy meggyógyulj. Hallgass a belső hangodra! Ez mindig fontos dolog, de e kérdésben különösen. Rájöhetünk arra, hogy a múlni nem akaró egészségi panaszokat mi okozza – feltárhatóvá válnak a belső konfliktusok gyökerei. Hatás: szeptember 29.

Lesz egy Vénusz/Uránusz kvadrát, amely szeptember 28. és október 7. között érezteti leginkább hatását. Kapcsolatokban, házasságban megnő az esély a vitákra, heves összezördülésekre. Az Uránusz ugyanakkor segít abban, hogy a problémákat egy magasabb szintről szemléljük és így a megoldást is megtaláljuk rájuk. Ha egyedül vagy és most ismerkednél, ne éld bele magad semmibe – inkább barátságok születésére van esély most, de egy igaz barát többet ér, mint ezer szerelem, ahogyan a mondás is tartja, tehát ne vesd el ezt a lehetőséget se.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!