Az asztrológia: szabadidő-beli szórakozás vagy valóság?

Az asztrológia szabadidő-beli időtöltésről mára nemzedékek óta elterjedt uralkodó nézet lett. De hogy működik az asztrológia? Vajon mindenekelőtt együtt jár az alvójában másztában vagy valóban van valami benne?

Az asztrológia vagy csillagjegyeink egy más jellemzője mindannyiunk számára ismert, de vajon a csillagok tényleg kérdéseket jelentenek az emberek életükben?

A British Psychological Society által készített tanulmány kimutatta, hogy az emberek nem tartanak igényt az asztrológia állításaira az ilyen területeken, mint a személyiségük, életvezetési stílusuk, pályaválasztásuk, párjuk kiválasztása, szerelem és házasság terén. Csak az, hogy az asztrológia egyik fő oka, hogy az emberek befolyásolni akarják a nagy választásait az életükben.

Az asztrológia és a horoszkópok lehetnek szórakoztatóak és érdekesek, de fontos megérteni, hogy ezek nem tudományosan megalapozottak, és nem tekinthetők iránymutatónak az élethez.

Az asztrológia hozzájárulhat szórakoztató és érdekes társalgásokhoz, de fontos, hogy ne vegyük túl komolyan és ne töltsünk hosszú időt az életünk irányítására. Az életünk sokkal inkább attól függ, hogyan válaszolunk a körülöttünk lévő eseményekre és kihívásokra, mintsem a csillagok és bolygók állása.

Forrás: https://www.womansday.com/astrology/zodiac-signs/

Image from www.tudasfaja.com

A kép forrása: www.tudasfaja.com

Az állatövi jegyek vagy más néven csillagjegyek az asztrológiában rendszeresen használt kategóriák, amelyeket a születési időnk alapján határozunk meg. A csillagjegyek a Nap útjával kapcsolódnak, tehát mindegyik jegy körülbelül egy hónapig tart. Az állatövi jegyek a következők:

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos jegyhez tartozó emberek általában energikusak, lelkesek és határozottak. Szeretnek kezdeményezők lenni és könnyen megragadják az irányítást. A Kosok gyakran népszerűek a társaságban, mert szórakoztatóak és inspirálóak.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika jegyhez tartozó emberek általában állhatatosak, türelmesek és megbízhatóak. Ők a föld jellemzői, így földhözragadottak és gyakorlatiasak. A Bikák szeretik a biztonságot és a kényelmet.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegyhez tartozó emberek általában társaságkedvelőek, kommunikatívak és intelligensek. Sokoldalúak és gyorsan alkalmazkodnak minden helyzethez. Az Ikrek mindig kíváncsiak a világra.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák jegyhez tartozó emberek általában érzelmesek, gondoskodóak és hűségesek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

További cikkek

angyali üzenet Skorpió

Angyali Üzenetek: A Skorpió időszakban Üdvözöllek, kedves Skorpió! Ahogy a Nap megvilágítja életednek ezt a szakaszát, szeretnélek megismertetni az angyali üzenetek erejével, amelyek a Skorpióhoz ...
Elolvasom

angyali üzenet Nyilas

Angyali üzenet Nyilas november 23.–december 21. Üdvözöllek, kedves olvasó! Ahogy az ősi csillagok ismét elhelyezkednek az égbolton, úgy hozok nektek egy angyali üzenetet a Nyilas ...
Elolvasom

angyali üzenet Bak

Angyali üzenet Bak december 22.–január 20. föld Szaturnusz Horoszkóp: 2024. július 16. Üdvözöllek, kedves Bak! Ahogy a horoszkópodra tekintek, látom, hogy az angyalok ma különösen ...
Elolvasom

angyali üzenet Vízöntő

Angyali Üzenet Vízöntő számára: Megnyílnak az Új lehetőségek 2024-ben! Üdvözöllek kedves Vízöntő, ahogy belépünk 2024 második felébe. Az Angyalok azt üzenik, hogy ez a időszak ...
Elolvasom
Scroll to Top