Az Asztrológiai jegyek rövid leírása – Kos, Bika, Ikrek és Rák – Cikk összefoglalója

Vegye figyelembe, hogy az alábbi összefoglalás csak a magyar nyelvű szövegrészre vonatkozik.

Az újságban megjelent cikkben a Kos, Bika, Ikrek és Rák jegyéről olvashatunk rövid leírást. A Kos jegyét általában az erő, az energikusság és az akarat jellemzi. A Bika jegye a stabilitásra és a biztonságra törekedik. Az Ikrek kreatívak és sokoldalúak, mindig új dolgokat akarnak felfedezni. A Rák jegyének képviselői érzékenyek és gondoskodóak, a család és a szeretteik fontos számukra.

Március 21 és április 20 között születettek, a Kos jegyében állnak. A Kosokat általában az erő, az energikusság, és az akarat jellemzi. Dinamikus személyiséggel rendelkeznek, és bármilyen kihívást szívesen vállalnak.

Bolygói, a Mars és a Nap, még nagyobb lendületet adnak számukra. Szenvedélyesek és eltökéltek, gyakran kezdeményezők. A Kosoknak irányító szerep is jut, mivel szeretnek a középpontban állni és diktálni a tempót.

Társkapcsolataikban a Kosok elkötelezettek és odaadóak. Fontos számukra az őszinteség és a szenvedély. Azonban néha hajlamosak túlságosan dominánsak lenni, és elfelejteni mások érzéseit.

A Bika (április 21-május 20) a következő jegy a zodiákusban. A Bikák stabilitásra és biztonságra törekednek. Megbízhatóak és a tettek emberei. Általában higgadtak és nyugodtak, de néha makacsak is lehetnek.

A Bika bolygói, a Vénusz és a Hold, a szépség és az érzelmek energiáját hozzák számukra. Romantikusak és érzékenyek, és szeretik a művészeteket is. A Bikáknak könnyű értékelniük a dolgokat és élményeket.

Közvetlen hozzátartozóikra építik kapcsolataikat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!