Az Égi testek és a Kos Lilith jegyének jelentősége a horoszkópban

Az állatövi jegyek közül talán leginkább a Kos jegyében születetteknek van mély kapcsolatuk az égi testekkel. Ebben a cikkben bemutatjuk neked a Kos Lilith jegyet és a Fekete Hold jelentőségét a horoszkópban. A Kos az első csillagjegy az állatövben, amelyet a Mars ural. Azok, akik a Kos jegyében születtek, általában energikusak, határozottak és elszántak. Szeretnek kihívásokkal szembenézni és céltudatosak. További információkat és részleteket találsz a cikkben az állatövi jegyek jellemzőiről és az őket uralkodó égitestekről.

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.mindenamiasztrologia.hu

Az állatövi jegyek közül talán leginkább a Kos jegyében születetteknek van mély kapcsolatuk az égi testekkel. Ebben a cikkben bemutatjuk neked a Kos Lilith jegyet és a Fekete Hold jelentőségét a horoszkópban.

Kos

A Kos az első csillagjegy az állatövben, amelyet a Mars ural. Azok, akik a Kos jegyében születtek, általában energikusak, határozottak és elszántak. Szeretnek kihívásokkal szembenézni és céltudatosak.

Bika

A Bika jegyét a Vénusz uralja, és az emberek gyakran híresek a makacsságukról. Azok, akik a Bika jegyében születtek, általában kitartóak és élvezik az érzéki élményeket. A stabilitás és a biztonság fontos lehet számukra.

Ikrek

Az Ikrek jegye fürgeséget és rugalmasságot sugall. A Merkúr uralja ezt a jegyet, és azok, akik az Ikrekben születtek, általában sokoldalúak, érdeklődők és kommunikatívak. Kedvelik az intellektuális kihívásokat és az új dolgok megtanulását.

Rák

Azok, akik a Rák jegyében születtek, érzékenyek és gondoskodóak lehetnek. A Hold befolyásolja ezt a jegyet, és az emberek általában érzelmileg mélyek és hűségesek. Fontos számukra a család és az otthon.

Oroszlán

Az Oroszlán jegye a Nap által uralt jegy, és azok, akik az Oroszlánban születtek, általában magabiztosak, büszkék és szenvedélyesek lehetnek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!