Az egyes állatövi jegyek hatása a telihold idején

A telihold az egyik legérzelmesebb és legfeltűnőbb holdfázis, amely hatással van az emberek hangulatára és életére. A cikk bemutatja, hogy milyen hatással lehet a telihold az egyes állatövi jegyekre. A Kos jegyben születettek számára ez az időszak segíti a kezdeményezést és a bátorságot, míg a Bika jegyűek számára anyagi biztonságot jelenthet. Az Ikrek jegyében születetek számára ez egy kreatív és inspiráló időszak lehet, míg a Rák jegy szülöttei érzelmi kiegyensúlyozottságra számíthatnak. Az Oroszlán jegyben születettek erősíthetik önbizalmukat és vezetői képességeiket, míg a Szűz jegyűek az önfegyelmet és a rendszerezést ösztönözhetik. A Mérleg jegy szülöttei életükben egyensúlyt és harmóniát tapasztalhatnak, míg a Skorpió jegyben születetteknek lehetőségük nyílik mély érzéseik feldolgozására. A Nyilas jegy szülöttei számára a telihold a szellemi növekedést és a felfedezést hozhatja. A Bak jegyében születettek megvalósíthatják ambícióikat és céljaikat, míg a Vízöntő jegy szülöttei szabadságot és innovációt tapasztalhatnak. Végül, a Halak jegyben születetteknek lehetőségük nyílik a spirituális növekedésre és a belső érzékek felfedezésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy az egyéni horoszkópban szereplő egyéb elemeket és influenciákat is figyelembe kell venni az állatövi jegyek mellett.

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.mindenamiasztrologia.hu

A telihold az egyik legfeltűnőbb és legérzelmesebb holdfázis, amely hatással van az emberek életére és hangulatára. A telihold idején a Hold a legtávolabb esik a Nap és a legfényesebbnek tűnik az égen. Ez a fázis általában nagy energiát hordoz, ami sokféle hatással lehet az állatövi jegyekre.

A Kos (március 21 – április 19):

A Kos jegyében születettek számára a telihold ideje lehetőséget nyújt a belső erő és önbizalom megerősítésére. Ez az időszak serkenti a kezdeményezést és a bátorságot, ami segíthet a célok elérésében.

A Bika (április 20 – május 20):

A Bika jegyűek számára a telihold fázisa az anyagi biztonság és stabilitás felé mutató út megvilágításával járhat. Ez a periódus segíthet megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyek anyagiabban előre vihetnek.

A Ikrek (május 21 – június 20):

A telihold ideje az Ikrek jegyében születettek számára egy kreatív és inspiráló időszak lehet.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!