Az egyes csillagjegyek hatása a Telihold napján – szeptember 29

Szeptember 29-én, pénteken megnézzük, milyen hatások érhetik az egyes csillagjegyeket a Telihold napján. A Kosokra az intuícióra van szükségük, míg a Bikáknak érdemes kényeztető időt szánniuk. Az Ikrek számára szerencsés változásokat hozhat a nap, míg a Rákok romantikus és érzelmes hangulatban lesznek. Az Oroszlánok a szellemi fejlődésre fókuszáljanak, míg a Szűzök kommunikációval és kapcsolatok ápolásával töltik majd a napot. A Mérlegek pénzügyeiket rendezik, a Skorpiók új kalandokat keresnek, a Nyilasok a kapcsolataikra helyezik a hangsúlyt, a Bigyók pedig kreatívan inspiráló napban lesznek. A Vízöntők a lelki állapotra fókuszálnak, míg a Halak a családjukkal töltik majd az időt.

HOROSZKÓP TELIHOLD napján – szeptember 29. péntek

KOS (március 21-április 20)
Valaki mindenáron próbál rábeszélni valamire a hét utolsó munkanapján, amiben viszont te nem nagyon hiszel, épp ezért hallgasd meg inkább a saját belső hangodat. Talán a megérzéseid nem vezetnek tévedésbe. Egy kis időre is szükséged lehet, hogy magadban rendezd a gondolataidat és megfontold a helyzetet. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak olyan döntéseket, amelyek veled kapcsolatosak. Légy önmagad és hallgass az intuícióidra!

BIKA (április 21-május 20)
Egy nyugodt és kiegyensúlyozott napodnak nézünk elébe. Használd ki ezt az alkalmat a pihenésre és a feltöltődésre. Lehetőséged nyílik arra, hogy kicsit elengedd a hétköznapi stresszt és megajándékozd magad egy kis kényeztető idővel. Járj el a kedvenc szépségszalonodba, vagy olvass egy izgalmas könyvet délután a kertben. A lényeg, hogy tegyél valami olyat, ami feltölt energiával és jókedvvel. Élvezd a békés pillanatokat és töltsd fel a lelkedet!

IKREK (május 21-június 20)
Ma kifejezetten szerencsés napod lehet. Valami váratlan esemény történhet, ami pozitív változást hoz az életedbe. Lehet, hogy egy régi barátod felkeres, vagy egy érdekes ajánlatot kap a munkahelyeden. Hagyd, hogy az élet áldásai befogadják és nyitott szívvel fogadd el a változást. A szerencse most a te oldaladon áll, ezért légy nyitott az új lehetőségekre, és hozd ki a legtöbbet ebből a szerencsés időszakból.

RÁK (június 21-július 22)
A mai napon egy romantikus és érzelmes hangulatban leszel. Érdemes kihasználnod ezt a napot arra, hogy kimutassad a szeretteidnek, mennyire fontosak neked. Lehet, hogy egy meglepetést tervezel partnerednek vagy egy kis figyelmességgel leped meg a családodat. A szerelem és az érzelmi kötődés most különösen erős az életedben, ezért érdemes ápolni ezt az oldaladat. A szeretet mindig meghálálódik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 22)
Ma a szellemi fejlődésre fókuszálj. Eljött az ideje, hogy elmélyülj abban a témában, ami igazán érdekel és motivál téged. Jelentkezz egy tanfolyamra, vagy kezdj bele egy könyvbe, ami segít a szellemi növekedésben. Az új ismeretek és a kihívások elindítanak egy olyan utat az életedben, ami hosszú távon sikeres lehet. Ne félj a változástól, az újdonságok mindig fejlődést hoznak!

SZŰZ (augusztus 23-szeptember 22)
Fókuszálj a kommunikációra és a kapcsolataid ápolására ma.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!