AZ ÉLET ÉRTELME

AZ ÉLET ÉRTELME

Kép: phaidon

Mindannyian folyamatosan keressük az élet értelmét. Sokan meg vannak győződve arról, hogy ez szorosan kapcsolódik egy sor olyan cél eléréséhez, amelyeknek köze van az anyagi szférához. A szilárd karrier építése, a sok pénz keresése, a versenyzés, a győzelem és a hatalom megszerzése sok ember számára mind az élet értelméhez kapcsolódik.

De miért nem tesznek minket boldoggá és teljesen elégedetté ezek az eredmények?

Talán életünk célja, hogy hitelesen éljünk és felfedezzük valódi hivatásunkat. Sokan azonban teljesen a külső világukban élnek, figyelmen kívül hagyva a belső világukat. Mások – bár jó szándékkal – kénytelenek munkát keresni, még mielőtt felfedeznék valódi hivatásukat, és valaki más életét élik.

Életünk értelmének és céljának felfedezése nem megy egyik napról a másikra. Ez egy olyan út, amely mély önvizsgálatot igényel, és egy alapvető előfeltételen alapul: ne hazudj magadnak, és hallgass a belső hangodra.

Ehhez hasznos, ha felteszünk magunknak egy egyszerű kérdést: „Tényleg boldog vagyok?”. Ha felteszi magának ezt a kérdést, és a válasz nem, akkor fel kell tennie magának a kérdést, hogy mi tehet boldoggá. Ez magában foglalja annak meghatározását, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd jelenlegi állapotodat, és a boldogság felé haladj.

Hasznos lehet, ha ezeket a kérdéseket egy csendes helyen, csendben teszi fel magának. A hallgatás arra kényszerít bennünket, hogy meghalljuk a belső hangunkat és elemezzük valódi érzelmeinket.

Számomra az élet értelme az, hogy kibontakoztassam a tehetségemet és a szenvedélyeimet, és mások számára is elérhetővé tegyem őket. Azt jelenti, hogy támogatjuk az embereket a személyes fejlődésük útján, segítjük és támogatjuk őket.

És számodra mi az életed célja? Maradj csendben, hallgass a belső hangodra, és hamarosan választ kapsz a kérdésedre.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu