Az „Enchanted Map” orákulum szerinti horoszkóp a következő hétre

Kos (március 21 – április 20)

A Kos jegyűek számára a jövő héten Dry Dessert lapot húztunk a Colette Baron-Reid „Enchanted Map” orákulum kártyái segítségével. Ha úgy érzed, hogy nincs ötleted, és a lehetőségek elérhetetlennek tűnnek, ne aggódj! Ez csak átmeneti állapot, amely segít megtalálni az igazságot és a belső tűz szikráját. Higgy magadban és ne add fel a progresszió iránti vágyadat.

Bika (április 21 – május 20)

A Bika jegyűek számára a jövő hétre az „Inspiration” lapot húztuk. Most kreatív és inspiráló időszak következik számodra. Engedd szabadon a képzeletedet és fedezd fel az új lehetőségeket. Tölts időt olyan dolgokkal, amik boldoggá tesznek és inspirálnak.

Ikrek (május 21 – június 21)

Az Ikrek számára a jövő héten a „Safe Haven” lapot húztuk. Most a biztonság és a stabilitás lesz a fókuszban számodra. Tölts időt olyan emberekkel és helyekkel, ahol biztonságban és védve érzed magad. Fontos, hogy gondoskodj önmagadról és a belső egyensúlyodról.

Rák (június 22 – július 22)

A Rák jegyűek számára a jövő hétre az „Faerie” lapot húztuk. Most az intuíció és a titkok feltárása lesz a te erősséged. Hallgass a belső hangodra és engedd, hogy vezéreljen a megérzéseid. A válaszok a lelked mélyén rejlenek.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)

Az Oroszlán jegy számára a jövő hétre az „Wishing Well” lapot húztuk. Most az álmok és a vágyak megtestesülésének ideje következik. Bízz magadban és merj nagyot álmodni. Az Univerzum támogat és segít a céljaid felé vezető úton.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)

A Szűz jegyűek számára a jövő hétre az „Door to Spirit” lapot húztuk. Ez az időszak a szellemi fejlődésről és a belső bölcsességről szól. Engedd, hogy megnyíljon előtted az Univerzum és fogadd be az útmutatást és az üzeneteket.

További cikkek

Isten üzenete mára Rák

Isten üzenete mára Rák június 22.–július 22. 2024. július 16. Üdvözöllek, drága Rák! Ahogy átívelünk a nyár közepén és elmerülünk a Rák napjainak energiájában, Isten ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Oroszlán

Isten üzenete mára Oroszlán július 23.–augusztus 23. Szeretettel üdvözöllek, kedves Oroszlán szülött! Ma az Univerzum jelei különösen fontos üzeneteket hoznak számodra. Az asztrológia és a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Szűz

A Szűz csillagjegyűeknek Isten üzenete mára: megkönnyebbülés és kitűnőség vár rátok. Az Univerzum ma rávilágít az erőfeszítéseitek gyümölcsözőségére, és rádöbbent arra, hogy milyen kiváló munkát ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Mérleg

Isten üzenete mára Mérleg szeptember 23.–október 23. Kedves Mérleg, a csillagok koszorúja ma ragyogásra ébredt, és Isten saját szavait hozta el hozzád. Ne feledd, hogy ...
Elolvasom
Scroll to Top