Az „Enchanted Map” orákulum szerinti horoszkóp a következő hétre

Kos (március 21 – április 20)

A Kos jegyűek számára a jövő héten Dry Dessert lapot húztunk a Colette Baron-Reid „Enchanted Map” orákulum kártyái segítségével. Ha úgy érzed, hogy nincs ötleted, és a lehetőségek elérhetetlennek tűnnek, ne aggódj! Ez csak átmeneti állapot, amely segít megtalálni az igazságot és a belső tűz szikráját. Higgy magadban és ne add fel a progresszió iránti vágyadat.

Bika (április 21 – május 20)

A Bika jegyűek számára a jövő hétre az „Inspiration” lapot húztuk. Most kreatív és inspiráló időszak következik számodra. Engedd szabadon a képzeletedet és fedezd fel az új lehetőségeket. Tölts időt olyan dolgokkal, amik boldoggá tesznek és inspirálnak.

Ikrek (május 21 – június 21)

Az Ikrek számára a jövő héten a „Safe Haven” lapot húztuk. Most a biztonság és a stabilitás lesz a fókuszban számodra. Tölts időt olyan emberekkel és helyekkel, ahol biztonságban és védve érzed magad. Fontos, hogy gondoskodj önmagadról és a belső egyensúlyodról.

Rák (június 22 – július 22)

A Rák jegyűek számára a jövő hétre az „Faerie” lapot húztuk. Most az intuíció és a titkok feltárása lesz a te erősséged. Hallgass a belső hangodra és engedd, hogy vezéreljen a megérzéseid. A válaszok a lelked mélyén rejlenek.

Oroszlán (július 23 – augusztus 23)

Az Oroszlán jegy számára a jövő hétre az „Wishing Well” lapot húztuk. Most az álmok és a vágyak megtestesülésének ideje következik. Bízz magadban és merj nagyot álmodni. Az Univerzum támogat és segít a céljaid felé vezető úton.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)

A Szűz jegyűek számára a jövő hétre az „Door to Spirit” lapot húztuk. Ez az időszak a szellemi fejlődésről és a belső bölcsességről szól. Engedd, hogy megnyíljon előtted az Univerzum és fogadd be az útmutatást és az üzeneteket.