Az Érzelmi Felelősségvállalás Fontossága: A 2023. augusztus 31-i Telihold hatása a Halakban

Az érzelmi felelősségvállalás témája előtérbe kerül 2023. augusztus 31-én, amikor a Halakban található Telihold köszönt ránk. Ebben az időszakban a Hold együttáll a Szaturnusszal, ami motivál bennünket az érzelmi rendrakás és a felelősségvállalás terén. A Telihold a lezárás és a leválás időszaka, amely lehetőséget ad számunkra, hogy felszabadítsuk magunkat a múltból és a nem segítő érzésektől. A Halakban lévő Hold kiélesíti az intuíciót és segít abban, hogy megtaláljuk az utunkat. A Telihold a Vízöntő csillagképben ragyog, amely segít abban, hogy alternatív megoldásokat találjunk és barátságosabbá váljunk önmagunkkal. Az indiai asztrológia szerint a Dhanista holdhelyzet érintett ebben a Teliholdban, amely a felelősséggel, a kitartással és a bőséggel kapcsolódik.

blue_moon1692255706941.jpg

Az érzelmi felelősségvállalás fontos témája előtérbe kerül 2023. augusztus 31-én, amikor a Halakban található Telihold köszönt ránk. Ebben az időszakban a Hold együttáll a Szaturnusszal, és az érzelmi rendrakás, valamint a felelősségvállalás motivál bennünket.

A Telihold a lezárás és a leválás időszaka, és a Halak az utolsó jegy a Zodiákusban, így analóg módon kapcsolódnak egymáshoz. Bár némi melankólia és bizonytalanság érzése felmerülhet, ez alkalom kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy felszabadítsuk magunkat azoktól az érzésektől, amelyek nem segítenek előre haladni, például a bűntudat vagy az önostorozás a múlt miatt.

A Hold a Halakban kiélesíti az intuíciót, és ha hallgatunk rá, biztosak lehetünk benne, hogy helyes úton járunk. Érdemes megnézni a személyes horoszkópunkban, hogy hol található a Halak 7. foka, mert különösen ezen a területen érvényesül a negatív energiák feloldása. A megtisztulás folyamata pedig azon a házon keresztül jelenik meg, ahol a Nap található, vagyis azon a területen, ahol a Szűz 7. foka van.

993062_10200276574622639_890331245_n.jpg

Viszonylagosan egyszerű példa a fentiekre az, ha a 6. házban található Teliholdat veszünk, amit a 12.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!