Az ezeken a napokon született emberek különleges karmával rendelkeznek. Nézd meg, hogy te is közéjük tartozol-e!

Az ezeken a napokon született emberek különleges karmával rendelkeznek. Nézd meg, hogy te is közéjük tartozol-e!

Mindenki számára fontos, hogy melyik napon született, és a számok halmaza és a csillagok együttállása bizonyos mértékig meghatározza életutunkat és a tulajdonságainkat.

A numerológia mint fogalom közel áll az asztrológia és más ókori tudományok fogalmához. Arra használták, hogy „számok alapján jósolják meg a jövőt”.

A számmisztikában létezik egy elmélet, amely szerint a bizonyos időpontokban született emberek – függetlenül a hónaptól és az évtől – különleges karmával rendelkeznek.

Ma felfedjük nektek, hogy pontosan mik ezek a dátumok, és mit jelentenek az esszenciátokra, a karmátokra és a jellemetekre nézve.

13-án született emberek

Kép: pinterest

Ezekre az emberekre azt mondják, hogy minden álom és minden cél megvalósul, de meg kell tanulniuk megbirkózni az akadályokkal. Minden kudarc után érzelmileg összeomlanak, nem hisznek többé magukban, úgy érzik, hogy eljött a világvége ahelyett, hogy megtanulnák a leckét és hálásak lennének, hogy ilyen lehetőségük van. Minden cél, amit elérnek az életben, szükségszerűen egy-két akadállyal jár. De ez ne ijessze meg őket, sőt, motiválja őket!

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!