AZ ŐRANGYALOD SOSEM HAGY EL TÉGED

AZ ŐRANGYALOD SOSEM HAGY EL TÉGED

Az őrangyalok a fehér sugárhoz tartoznak, amelynek élén Gábriel arkangyal áll. Az őrangyal energiája az összes mennyei teremtmény közül a leginkább testközeli, mivel az a feladata, hogy közvetítsen az ember és az Isten között.

Kép: thetimes

Gábriel a kommunikáció arkangyala, így nem meglepő, hogy ő felel az Isten és az ember közötti kommunikációért az angyalokon keresztül. Minden egyes őrangyal szerelmes abba a lélekbe, akinek a gondozásában van. És a lelkünk is szereti az őrangyalát.

Az őrangyal, mint minden fénylény, az isteni szeretet tiszta energiája. Amikor őt hívjuk, mindig elérhető, és beavatkozása azonnali.

Ha egy kicsit odafigyelünk, megérezhetjük a jelenlétét: egy fehér toll, egy szív alakú folt, egy váratlan illat, egy érme, egy széllökés… az őrangyal kommunikál velünk: képzeletének nincsenek határai.

Amikor megidézzük angyalunkat, azonnali megkönnyebbülést kapunk. Nincs olyan dolog, amit ne kérhetnénk tőle, mindig készen áll majd arra, hogy támogatást nyújtson nekünk, de ha az a tapasztalat, amihez segítséget kérünk, a lelkünk számára fontos, akkor nem fog tudni közbelépni.

Az őrangyal csodálatos ajándék. Ez az a szeretet, amelyet a Teremtő él és teremt minden egyes teremtménye, minden egyes gyermeke számára. Mindenki tud kommunikálni az őrangyalával. A fontos dolog az, hogy figyeljünk, hogy felfogjuk a pillanatnyi történéseket, és hogy hallgassunk a saját szívünkre.

Felsőbb Énünk, az énünk tudja…, hogy mire van szükségünk, ezért mélyen bíznunk kell intuíciónkban és őrangyalunk útmutatásában. A legszebb dolog az angyalunkkal való kapcsolódásban a szeretet mély érzése, ami ezzel együtt jár.

Amikor érezzük a jelenlétét, energiánk összeolvad az övével, és biztosak vagyunk benne, hogy semmi rossz nem történhet. Az Ő gyengéd ölelése a béke és az isteni szeretet igazi pillanata, és kívánom, hogy mindannyian érezzétek ezt.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu

További cikkek

Hétfői energiák: Újítás és termelékenység a Vízöntő Hathaján

A Tarot-kártya jóslás Június 25-re, minden csillagjegy számára A hétfői napok pozitív energiát hoznak. Esélyt kapsz arra, hogy jobban csináld a dolgokat, mint az előző ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Kos

Üdvözöllek Kos! Itt van a pénz horoszkópod a mai dátumra, 2024. június 24-ére. Ahogy közeledik a hétvége, te nagy energiával és lelkesedéssel vágsz bele a ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Bika

Üdvözöllek a Pénz horoszkóp Bika jelére fókuszáló cikkben! Ha április 21. és május 21. között születtél, akkor Bika jegyű vagy és távcsöves figyelmet igényelsz a ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Ikrek

Üdvözöllek, kedves Ikrek! Itt van a friss pénz horoszkópod a következő időszakra, 2024. június 24-re. Tartsd szem előtt, hogy minden horoszkóp általános jellegű és csak ...
Elolvasom
Scroll to Top