Az Oroszlán jegyében született anyák: büszkeség és odaadás a családban.

Az Oroszlán jegyében született anyák szenvedélyes és őszinték. Az érzelmeik mindig kifelé törnek, így gyerekeik pontosan tudják, hogy milyen hangulatban vannak. Nem szokványos életet élnek, mindig valami izgalmasat találnak ki, ami leköti a figyelmüket és közös élményeket teremt.

Az Oroszlán anyák rendkívül büszkék gyermekeikre és mindent megtesznek azért, hogy sikeresek legyenek az életben. Nagyon erősek és határozottak, ami átragad a gyerekeikre is. Az Oroszlán anyák mindig hajlandóak kitartani és segíteni, akármi történjen is, sosem adják fel.

Ezek a csillagjegyű anyák tökéletes szervezők. A háztartást és a családi életet szervezett és rendezett módon tartják, és mindig odafigyelnek arra, hogy a gyerekeknek semmiben ne legyen hiányuk. Az Oroszlán anyák különös gonddal ünneplik a gyerekek születésnapjait és más fontos alkalmakat a családban.

Az Oroszlán anyák kemények is lehetnek, amikor szükséges. Fontosnak tartják, hogy gyermekeik fegyelmezettek és felelősségteljesek legyenek. Nem riadnak vissza attól sem, hogy kijelentsék, ha a gyerekek rosszat tesznek vagy elrontják valamit. Ugyanakkor mindig jelen vannak, hogy támogassák és segítsék őket bármiben.

Fontos számukra, hogy megadjanak mindent a gyerekeiknek, és gyakran áldoznak fel önmagukból, hogy nekik semmiben ne legyen hiányuk. Az Oroszlán anyák rendkívül lojálisak a családjukhoz, és mindent megtesznek azért, hogy boldogságot és stabilitást teremtsenek otthonukban.

Az Oroszlán anyák szenvedélyesek az élet minden területén. Szeretik kitörni a hétköznapokból, és nagy hangsúlyt fektetnek az élvezetekre és az élményekre.