Az ősi bölcsesség: Az állatövi jegyek titkai és jellemzői

Az állatövi jegyek, másnéven csillagjegyek vagy zodiákusok, az asztrológia alapjait képezik. Mindenki megtalálja a saját csillagjegyét, és így részt vehet a különböző horoszkópokban, amelyek a jegyek tulajdonságairól és a jövőbeli előrejelzésekről szólnak. Az alábbiakban részletesen ismertetjük a 12 csillagjegyet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegy szülöttei önbizalommal és bátorsággal rendelkeznek. Kiváló vezetők és nagyvonalú személyiségek. Szeretik a figyelmet és imádnak a középpontban állni. A kreativitás és a szenvedély jellemzi őket.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegy szülöttei precízek és alaposak. Nagyon figyelmesek a részletekre és mindent tökéletessé akarnak tenni. Intellektuálisak és analitikusak, gyakran a praktikus megoldásokat keressék. Általában szervezettek és kitartóak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegy szülöttei békére és harmóniára törekednek. Igazságérzetük erős, és mindig az egyensúlyt keresik a különböző helyzetekben. Diplomatikusak és társaságkedvelők, szeretnek a barátokkal és a szeretteikkel időt tölteni.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió jegy szülöttei szenvedélyesek és intenzívek. Mély érzelmekkel rendelkeznek, és rendkívül hűségesek lehetnek. Vonzó és titokzatos kisugárzásuk van. Az ambíció és a határozottság is jellemzi őket.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas jegy szülöttei szabadságszeretők és kalandvágyók. Szeretik felfedezni az új dolgokat és utazni. Optimisták és kiterjedt ismeretekkel rendelkeznek. Sokszor filozofikus gondolkodásmóddal rendelkeznek.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bak jegy szülöttei kitartóak és céltudatosak.