Az Őszi Ciklusban a Csillagjegyek változást keresnek

A Kos csillagjegyűek szeptember 30-án érezhetik az izgalmat és a változásra való igényt. A TELIHOLD utáni nyugtalanság arra késztetheti őket, hogy változásokat hajtsanak végre a saját fejlődésük érdekében. A Bika intuícióira kell hallgatnia, míg az Ikrek kiemelkedő kreativitását és kommunikációs képességeit kezdheti kamatoztatni. A Rák hosszú távú tervek készítése és a változás felé haladás kötelezettségét érezheti, míg az Oroszlán az önbizalom és a pozitív gondolkodás erejére hagyatkozhat. A Szűznek fontos lehet a rend és a szervezettség, míg a Mérleg a kapcsolataira fókuszál. A Skorpió mélyebb jelentésű kapcsolatok iránti vágyat érezhet, míg a Nyilas az új tapasztalatokra és a kalandra vágyik. A Bak a karrierjére és céljaira összpontosít, míg a Vízöntő a kreativitására és a szabadságára helyezi a hangsúlyt. A Halak könnyebben teremthet kapcsolatot a világgal és az emberekkel, és intuitív érzékenysége segíthet a jövőbeli eseményekben való eligazodásban.

A Kos csillagjegyűek számára szeptember 30. szombat izgalmas nap lehet. A TELIHOLD energiája után érezhető nyugtalanság és változásra való igény. Most eljött az idő, hogy néhány dolgot megváltoztass a saját fejlődésed érdekében, és előre tudj lépni az életedben.

Bika (április 21-május 20) Most érdemes odafigyelned a megérzéseidre és a belső hangodra. Hidd el, hogy a válaszok, amikre keresed a választ, benned vannak. Engedd, hogy intuícióid vezessenek a helyes úton.

Ikrek (május 21-június 21) Kreativitásod és kommunikációs képességeid most különösen kiemelkednek. Használd ezeket az erőforrásaidat, hogy megvalósítsd az álmaidat, és másokat is inspirálj a közelben.

Rák (június 22-július 22) Hosszú távú terveket készítesz és stratégiákat alakítasz ki az életedben. Most nagyobb szabadságot és függetlenséget érzel szükségesnek. Hallgass a belső hangodra, és lépj a változás felé.

Oroszlán (július 23-augusztus 23) Vedd fontolóra a múltbeli tapasztalatokat és hozzál megfelelő döntéseket a jövőddel kapcsolatban.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!