Az őszi hónapokban erősödik az érzelmek megnyilvánulása – A szerelmi életre és párkapcsolatokra hatással lehet az Oroszlán jegyű emberek és a horoszkóp többi jegyében születettek számára

A Vénusz, azaz a szerelem és a harmónia bolygója, idén extra hosszú időt tölt a romantikus és drámai Oroszlán jegyében. Ez azt jelenti, hogy az ősz hónapokban, egészen június 5-től októberig, négy állatövi jegynek hozza el a nagy szerelmet. De ne aggódjatok, a hat hétig tartó hatás mindannyiunkra pozitív hatással lehet.

Az Oroszlán jegy járó csillagjegyek, azaz az Oroszlán, Ikrek, Nyilas és Vízöntő emberek, különleges időszak elé néznek a következő hónapokban. A Vénusz a szeretet és a szépség bolygója, ezért a szerelmi életed és a párkapcsolatod is pozitív változásokat tapasztalhat. Elképzelhető, hogy új partnerrel találkozol, vagy a már meglévő kapcsolatod ismét lángra lobban.

Az Oroszlán jegy szülöttei maguk is vonzóbbak lehetnek a környezetük számára, hiszen a Vénusz hatással van az arcodra és a szépségedre is. Az Ikrek jegyű emberek kreatív és kommunikatív képességeikkel tudnak kilépni a szürke hétköznapokból, és valódi varázslatot hozhatnak az életedbe. A Nyilas jegye szülöttei pedig megnyílhatnak az új tapasztalatok előtt, és merészebben járhatnak el az érzelmek terén.

A Vízöntő jegyben születettek pedig egy kicsit több figyelmet fordíthatnak önmagukra és a belső egyensúlyukra.