Az új asztrológiai évben így hat rád a Chiron bolygó

Az új asztrológiai évben így hat rád a Chiron bolygó

Az által enged bepillantást az előző életekbe a Chrion bolygó, hogy rávilágít azokra a karmikus sebekre, amelyekkel ebben az életükben élnek együtt a csillagjegyek. Emiatt egyfajta gyógyító szerepet is betölt a Chrion, mert segít megérteni a sorsunkat, így javítva az életminőségünkön.

Március 20-án elkezdődött az új asztrológiai év, most megtudhatod hogyan hat rád az erőteljes érzelmeket kiváltó és karmikus leckéket előidéző Chrion? A csillagjegyed elárulja!

 

Oroszlán

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

A Chrion bolygó hatására idén lehetőséged lesz arra, hogy önmagadat győzd le. Az új asztrológiai évben rá fogsz jönni arra, hogy a problémáidat általában a saját egod okozza, emiatt siklanak félre a kapcsolataid, és emiatt nem találod a helyedet.

Erre nagy küzdelmek árán fogsz ráeszmélni, ám még ezt követően is elő fog fordulni, hogy elköveted ugyanazt a hibát, ugyanis továbbra is irányítani akarsz mindent és mindenkit, vagy egyszerűen elnyomsz másokat.

Ha eljutsz arra a pontra, ahol már nem önmagadat akarod a középpontba helyezni, vagy legalább magad mellé engedsz másokat is, akkor a kapcsolataid rendeződhetnek.

Amikor ez megtörténik, akkor olyan hatalmas energiával gazdagodhatsz, amelyeket nem csak az egod táplálásához fogsz felhasználni.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

További cikkek

Hétfői energiák: Újítás és termelékenység a Vízöntő Hathaján

A Tarot-kártya jóslás Június 25-re, minden csillagjegy számára A hétfői napok pozitív energiát hoznak. Esélyt kapsz arra, hogy jobban csináld a dolgokat, mint az előző ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Kos

Üdvözöllek Kos! Itt van a pénz horoszkópod a mai dátumra, 2024. június 24-ére. Ahogy közeledik a hétvége, te nagy energiával és lelkesedéssel vágsz bele a ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Bika

Üdvözöllek a Pénz horoszkóp Bika jelére fókuszáló cikkben! Ha április 21. és május 21. között születtél, akkor Bika jegyű vagy és távcsöves figyelmet igényelsz a ...
Elolvasom

Pénz horoszkóp Ikrek

Üdvözöllek, kedves Ikrek! Itt van a friss pénz horoszkópod a következő időszakra, 2024. június 24-re. Tartsd szem előtt, hogy minden horoszkóp általános jellegű és csak ...
Elolvasom
Scroll to Top