Az Újhold szerepe a Szűzben: A lelki tisztulás és személyes fejlődés lehetősége

Az Újhold hatása általában a kezdetek energiáját hozza magával. Ez a Szűz jelben történik, amely a tisztítás és a tökéletesség jegye. Az Újhold időszaka remek lehetőséget kínál arra, hogy átgondoljuk az életünket és megtaláljuk azokat a területeket, ahol szükség van változtatásra. Az Újhold a Szűzben azt sugallja, hogy érdemes tisztítanunk és rendet raknunk az életünkben. Fontos, hogy megtaláljuk azokat a területeket, ahol túlzottan ragaszkodunk dolgokhoz, emberekhez vagy szokásokhoz, amik már nem szolgálnak minket. Az Újholdat mintegy hullámhosszra állítja egy szembenállás a Neptunusszal, ami felerősíti a ködösítés és zűrzavar energiáját. Azonban ez a szembenállás ad lehetőséget arra, hogy meglássuk és megértsük, miért ragaszkodunk olyan dolgokhoz, amik csak lehúznak minket. Az Újholdhoz kapcsolódó Uránusz-trigon pedig azt erősíti, hogy szabaduljunk meg a nemkívánatos energiáktól és merészen haladjunk előre az életben. Az Újhold helyzete az Oroszlán nemzőszerveinél, a Denebola csillag közelében van, ezért felerősíti a teremtő és kreatív energiákat. Az indiai rendszerben az Újhold az Uttara Phalguni nevű holdházban helyezkedik el, amely a szülőkkel hozott mintákkal, valamint az érdekérvényesítő képességgel kapcsolatban áll. Összességében az Újhold a Szűzben kiváló lehetőséget ad a lelki tisztulásra, az elengedésre és a személyes fejlődésre. Ezt az időszakot érdemes kihasználni arra, hogy átgondoljuk az életünket és kitűzzünk új célokat. Legyünk nyitottak az újdonságokra és bátran lépjünk ki a komfortzónánkból!

Az Újhold hatása általában a kezdetek energiáját hozza magával. Ez a Szűz jelben történik, amely a tisztítás és a tökéletesség jegye. Az Újhold időszaka remek lehetőséget kínál arra, hogy átgondoljuk az életünket és megtaláljuk azokat a területeket, ahol szükség van változtatásra.

Az Újhold idején a Nap és a Hold közel kerülnek egymáshoz az égen, ami erősíti a lelki harmóniát és az újrakezdés energiáját. Ez az időszak a személyes növekedésre és a célok kitűzésére kiváló lehetőséget nyújt.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!