Az Újhold tisztítás és függőség megszabadulásának ideje

Az Újhold a Szűz jegyében érkezik 2023. szeptember 15-én, 03:38-kor Budapest idő szerint. Ez az időszak a tisztulás és függőségektől való megszabadulás ideje. A Nap/Hold párosa és a Neptunusz szembenállásának kombinációja káoszt hozhat, de lehetőséget is kínál a kiegyensúlyozottságra. A Szűz jegye a tisztítást jelképezi, így ez az időszak alkalmas lehet arra, hogy megszabaduljunk a negatív hatásoktól. Az Újholdhoz kapcsolódó Uránusz-trigon függetlenséget erősít, kifejezetten a Vízöntő jegyűek számára érezhetővé téve ezt az energiát. Az Újhold a Denebola csillaga közelében születik, ami erősíti a teremtő és kreatív energiákat. Az Uttara Phalguni holdfázis az indiai rendszerben a szülői mintázatokra és az önállóság kifejezésére helyezi a hangsúlyt.

Az Újhold a Szűz jegyében érkezik 2023. szeptember 15-én, 03:38-kor Budapesti idő szerint. Ez az esemény jelzi, hogy itt az ideje a tisztulásnak és a függőségeinktől való megszabadulásnak.

Az Újholdhoz kapcsolódó energiákhoz hozzátartozik egy szembenállás a Nap/Hold párossal és a Neptunusszal. Ez a kombináció általában káoszt és zavaró hatást eredményez, azonban ez a szembenállás lehetőséget kínál a kiegyensúlyozásra is. Ez az időszak lehetőséget ad számunkra arra, hogy felismerjük, mely dolgokhoz vagy személyekhez fűzünk egészségtelen kötődést az életünkben. A Szűz jegye a tisztításról szól, így ez az időszak alkalmas lehet arra, hogy megszabaduljunk a bennünk lévő negatív hatásoktól.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!