Az Univerzum üzenetei: 2023. szeptember 18-24. horoszkóp

Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 18-24. között!

Orákulum horoszkóp 2023. szeptember 18-24. között!

Ezen a héten Colette Baron-Reid „Enchanted Map” nevű orákulum kártyái révén érkeznek meg az Univerzum üzenetei mind a tizenkét csillagjegy számára. Ahogy mindig, most is érdemes a rejtett üzenetekre, jelzésekre figyelni az alábbi sorokat böngészve.

Kos – The Fire Prince

Jó lenne ezen a héten jobban odafigyelned azokra a tevékenységekre, amelyeket felvállaltál. Lehet, hogy ez némi kihívást jelent számodra, de a kitartásod és elkötelezettséged most igazán fontos. Biztosítsd magad arról, hogy a tevékenységeid összhangban vannak az értékeiddel, és ne habozz lobbizni az azokhoz szükséges támogatásért.

Bika – The Desert

Ezen a héten ne legyenek túl nagy elvárásaid vagy terveid. Engedd el az ellenőrzést, és hagyd, hogy az élet útmutatást adjon számodra. Talán úgy érzi majd, mintha ideiglenesen elakadtál volna, de ez csak átmeneti. Figyelj oda a jelekre és lehetőségekre, mert végül valami szenzációs dolog vár rád.

Ikrek – The Rebel

Ez a hét arra emlékeztet téged, hogy a változásra való nyitottság kincs. Ne félj kilépni a megszokott keretekből, és merj új dolgokat kipróbálni. Légy kreatív és kíváncsi, és hagyd, hogy az élet meglepjen. Az új tapasztalatok segítenek abban, hogy új megvilágításba helyezd a dolgokat, és erőt adjanak a személyes növekedésedhez.

Rák – The Diplomat

Ez a hét az empátia és az együttérzés jegyében telik számodra. Figyelj a másokkal való kapcsolataidra, és legyen türelmes és megértő velük. Kifejezheted a szeretetedet és fényedet azáltal, hogy segítesz másoknak és támogatod őket. Jó időszak arra, hogy fontos kapcsolataidat megerősítsd és kiépítsd.

Oroszlán – The Sword

Ez a hét arra emlékeztet téged, hogy ne add fel az álmaidat és céljaidat. Nem szabad megijedni a kihívásoktól, hanem előre tekinteni és bátran lépéseket tenni a kitűzött célok felé. Légy magabiztos és tartsd ki az elveid mellett. Az erő és a bátorság a siker kulcsa.

Szűz – The Fountain

Ez a hét arról szól, hogy újra felfedezd saját belső erődet és támogató energiáidat. Legyen idő a pihenésre és a feltöltődésre. Fordíts figyelmet az egészségedre és a jólétéredre.