BÉKE ÉS SZERETET A FÖLDÖN AZ ANGYALOKKAL

BÉKE ÉS SZERETET A FÖLDÖN AZ ANGYALOKKAL

Az angyalok célja, hogy beteljesítsék Isten akaratát, amely a földi béke. Ennek érdekében egy-egy emberrel terjesztik a békét. Az angyalok tudják, hogy ha mindegyikünk békés, akkor a világ békés emberekből fog állni. Tehát valójában az életünk célja az, hogy békében legyünk, és az angyalok ebben akarnak segíteni nekünk.

Mert bár igaz, hogy a kihívások segítik a növekedésünket, az angyalok tudják, hogy a nyugalom még nagyobb növekedéshez vezet. A nyugalom révén elménk és kreativitásunk nyitottabbá válik, testünk pedig egészségesebben működik. Kapcsolataink virágoznak, és Isten szeretetének ragyogó példái vagyunk.

Ne gondoljatok tehát arra, hogy kéréseitekkel megzavarjátok az angyalokat. A mennyei lények számára semmi sem túl kicsi vagy túl nagy. Egyszerűen csak segíteni akarnak nekünk abban, ami békét hoz nekünk, és sokszor éppen az apró dolgok vezetnek tartós békéhez.

Az angyalok tisztában vannak azzal, hogy a mindennapi élet apró stresszfaktorai azok, amelyek elpusztítják belső békénket. Amikor stresszesek vagyunk, valójában ingerlékenyebbek, idegesebbek és zárkózottabbak vagyunk. Kérjétek tehát az angyalok segítségét, és ne feledjétek, hogy ezzel a világbékéhez járulhattok hozzá.

Egyszerűen azt mondhatod: „Szeretett Angyal, kérlek, segíts nekem, hogy békében legyek. Köszönöm.” Ha segítséget kérsz valami konkrét dologban, mindig fejezd be a kérésedet azzal, hogy „Ezt, vagy valami jobbat, kérlek, Istenem”, mivel a Mennyországnak mindig magasabbak a mércéi, mint a miénk.

A lényeg az, hogy ne mondjuk meg Istennek és az angyaloknak, hogyan oldják meg a helyzetet. Hasonlóképpen, ne pazarolj időt vagy energiát arra, hogy azon aggódj, hogyan fog az Ég segíteni neked. A „hogyan” Isten végtelen isteni bölcsességétől függ. Az Ön feladata csak annyi, hogy segítséget kérjen, majd kövesse a küldött utasításokat.

Ne feledjétek mindig, hogy bárki meghallgathatja Istent és az angyalokat, és beszélhet velük. Nem szükséges speciálisan képzettnek vagy érdemesnek lenni. Mindenki egyformán alkalmas és megérdemli a mennyei szeretetet és segítséget, mert mindenki Isten képére és hasonlatosságára teremtetett. Így mindenki részesül a szeretet, a bőség, az egészség és a szépség isteni tulajdonságaiból.

Ha mindenki hallgatna az őrangyalaira, akkor egy szerető és békés emberekből álló világ lenne. Nem lenne gonoszság, amely az erőforrások hiányától való félelemből ered, és amely az embereket önző cselekedetekre készteti. Valójában, amikor az angyalokkal dolgozol, rájössz, hogy nincs szükség versengésre, mert bőség van mindenki számára, és elkezdesz szabadon osztozni, anélkül, hogy attól félnél, hogy elfogynak az erőforrások.

A fény lényei mindenütt ott vannak körülöttünk, ne habozzatok segítséget kérni tőlük, hogy békében legyünk és szeretetet terjesszünk a Földön.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu