„Bikákra szerelem, Ikrekre gyermekáldás és Mérlegekre sorsfordulat – Cigánykártya jóslatok a csillagjegyekhez”

A Bikákra szerelem, az Ikrekre gyermekáldás, a Mérlegekre nagy sorsfordulat vár a cigánykártya szerint. És a többi jegyről sem feledkeztünk meg. – Az írásban az egyes csillagjegyekhez kapcsolódó jóslatok olvashatók. A Bikáknak szerelem vár, az Ikrekre pedig gyermekáldás, míg a Mérlegekre nagy sorsfordulat. A többi csillagjegyhez is tartalmaz hasonló jóslatokat.

Image from www.tudasfaja.com

A kép forrása: www.tudasfaja.com

A Bikákra szerelem, az Ikrekre gyermekáldás, a Mérlegekre nagy sorsfordulat vár a cigánykártya szerint. És a többi jegyről sem feledkeztünk meg.

A Bikákra szerelem, az Ikrekre gyermekáldás, a Mérlegekre nagy sorsfordulat vár a cigánykártya szerint. És a többi jegyről sem feledkeztünk meg.

Ami meg van írva, az elől nincs menekvés. Lássuk, mire számíthatsz a közel jövőben.

Kos (március 21 – április 19)

Ősszel súlyos bizalmi válságba kerülhetsz, könnyedén felülsz a rosszindulatú pletykáknak. Még a párodban és közeli hozzátartozóidban sem bízol meg igazán. A félelem és a féltékenység nem feltétlenül a legjobb tanácsadó. Szánj kicsit több időt saját magadra, lélektani dolgaid tisztázására, talán segít a helyzet kezelésében.

Bika (április 20 – május 20)

A szerelmi életedben új lendület várható. Lehet, hogy egy régóta ismert személlyel alakul ki köztetek valami, ami túlmutat a barátságon. A hosszú távú kapcsolatban élő Bikáknak pedig mélyebb szintre kerülhet a kötelékük. A munka területén is sikeres eredményeket érhetsz el, amelyek anyagi stabilitást biztosítanak számodra.

Ikrek (május 21 – június 20)

Gyermekáldással kecsegtet az idei év a Ikrek jegyében születettek számára. Ha már régóta vágysz a családalapításra, akkor most lehetőséged nyílik rá. Legyen az első gyermeked vagy egy újabb családtag érkezése, ez az új kis élet meghatározó változást hoz az életedbe.

Rák (június 21 – július 22)

Szerelem és romantika jellemzi az idei évedet. Akár párkapcsolatban élsz, akár még keresed a nagy Ő-t, az érzelmi életed ragyogni fog. Készülj fel a kellemes és meglepetésekkel teli randevúkra, amelyek romantikával töltik meg a napjaidat. Törekedj az őszinte kommunikációra és nyitottságra, hogy továbbra is erős kapcsolatokat építhess.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az Oroszlán jegyében születettek az idei évben hatalmas erőtér által lesznek körülvéve. Elérheted az álmaidat és ki tudod bontakoztatni rejtett tehetségeidet. Legyen szó a munkáról, a szerelemről vagy a pénzügyekről, csak rajtad múlik, hogy milyen messzire jutsz. Használd ki a lehetőségeket és higgy a saját képességeidben.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Az idei év jelentős változást hoz a Szűz jegyben születettek számára.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!