„Döntéshozatal a heti horoszkóp alapján – Merj kilépni a komfortzónádból!”

Az „Heti horoszkóp 2023. október 2. – október 8. – Döntések” című cikkben a csillagjegyeknek fontos döntések elé néznek a következő héten. A Rák jegyben járó Hold hatása alatt bátrabban lépnek ki a komfortzónájukból, míg a Vízöntő jegyben járó Merkúr energiája döntő szerepet játszik az ellátásban és a kommunikációban. A cikk részletesen bemutatja, hogy mit üzennek a csillagok a különböző állatövi jegyeknek, és arra ösztönzi az olvasókat, hogy merjenek kilépni a félelem árnyékából, és kövessék a szívük hangját.

Image from www.alon.huA kép forrása: www.alon.hu

Heti horoszkóp 2023. október 2. – október 8. – Döntések

Heti horoszkóp

Az új hét beköszöntével fontos döntések elé nézünk. A Rák jegyben járó Hold hatása alatt a korlátokat lebontva merünk kilépni a félelem árnyékából. A Vízöntő jegyben járó mentális bolygó, a Merkúr energiája döntő lehet az idei hetedik ellátásban és kommunikációban. Nézzük, mit üzennek a csillagok a többi állatövi jegynek!

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos jegyben járó Mars lendületet ad a héten. Ne féljenek kiállni az igazukért, és bátran döntsenek a vágyaik szerint. Lehetőség nyílik a kapcsolatok elmélyítésére is. Használják ki ezt az időszakot a személyes fejlődésükre.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika jegyben járó Szaturnusz mélyreható változást hoz a héten. Hagyják el a régóta húzódó problémákat, és nyitottan álljanak az új lehetőségek elé. Fontos, hogy ne ragaszkodjanak mereven az eddig megszokott dolgokhoz, hanem legyenek készek a változásra.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek jegyben járó Nap fokozza a kommunikációs és társas kapcsolatok fontosságát. Töltődjenek fel a barátaikkal, és használják ki az ideális időpontot a közös projektek beindítására. A kreativitásuk és ötletességük jelentős sikereket hozhat.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák jegyben járó Hold energiája lebontja a korlátokat ezen a héten. Bárhová is vágyik a szívük, merjenek kilépni a komfortzónájukból, és hajtsanak végre olyan dolgokat, amikről rég álmodoztak. A bátorságuk és kitartásuk hozhatja meg a sikert.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán jegyben járó Vénusz segíti a romantikus és szenvedélyes pillanatokat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!