Egyedi jellemzők: a zodiákus jegyek és a holdidők vázlata

A cikk bemutatja a zodiákus jegyek és az ezekhez tartozó holdidejek jellemzőit. Minden jegynek megvannak a maga egyedi tulajdonságai és jellemzői, amelyek hatással lehetnek az emberek személyiségére és viselkedésére. A cikk röviden összefoglalja a kos, bika, ikrek, rák, oroszlán, szűz, mérleg, skorpió, nyilas, bak, vízöntő és halak holdidejét.

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.mindenamiasztrologia.hu

A Kos Hold időszaka április 21. és május 21. között tart, és a zodiákus első jegye. A Kos Hold jegyében születettek erősek, dinamikusak és bátrak. Ők a kezdeményezők, akik könnyen belevágnak a dolgokba és motiváltak, hogy elérjék a céljaikat.

A Bikák, akik az állatöv második jegyéhez tartoznak, április 22-től május 21-ig születtek. Ők megbízhatóak, hűségesek és kitartóak. A Bika Hold idején születettek gyakorlatiasak és értékalapúak, és hajlamosak a stabilitásra és biztonságra törekedni.

Az Ikrek, akik a zodiákus harmadik jegyéhez tartoznak, május 22-től június 21-ig születtek. Az Ikrek Hold idején születettek kommunikatívak, érdeklődők és rugalmasak. Ők az intellektuálisak, akik élénken gondolkodnak és könnyen alkalmazkodnak a változásokhoz.

A Rákoknak, akik a zodiákus negyedik jegyéhez tartoznak, június 22-től július 22-ig születtek. A Rák Hold idején születettek érzékenyek, gondoskodók és intuitívak. Ők a családcentrikusak, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz és fontosnak tartják az érzelmi kötődést.

Az Oroszlánok, akik az állatöv ötödik jegyéhez tartoznak, július 23-tól augusztus 23-ig születtek. Az Oroszlán Hold idején születettek önbizalmaskodók, kreatívak és elismerést várnak. Ők a vezető típusok, akik szeretnek a középpontban lenni és irányítani.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!