Ennek a 6 csillagjegynek a viselkedését mindig félreértik

Ennek a 6 csillagjegynek a viselkedését mindig félreértik

 

Ennek a 6 csillagjegynek a viselkedését mindig félreértik, ők pedig folyton együttérzést keresnek másoknál, illetve azt, hogy a tetteiket úgy értelmezzék, ahogyan ők is teszik…

A másokkal való találkozások, kommunikációk során igyekszünk minél jobban kifejezni magunkat, hogy a környezetünk megértse, mikor, mit mondunk vagy teszünk és annak mi lehet az oka. Az egyes csillagjegyek viselkedése különbözik, a jellemző tulajdonságaik alapján kialakul bennünk egy-egy jelző rájuk vonatkozóan – de lehet, hogy rosszul értelmezzük azokat? Ennek a 6 csillagjegynek a viselkedését mindig félreértik, ők pedig folyton együttérzést keresnek másoknál, illetve azt, hogy a tetteiket úgy értelmezzék, ahogyan ők is teszik.

 

Vízöntő

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

Gyorsan fel tudják bosszantani az embereket, csakhogy a Vízöntők sosem értik, hogy miért is történt ez. A jegy szülöttei sokszor távolságtartóak és nyersek, pedig az igazság az, hogy csak fogalmuk sincs, az egyes helyzetekben hogyan viselkedjenek, ezért kellemetlenül érzik magukat. Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a Vízöntők megtörhetetlenek, mert annyira közömbösek tudnak lenni. Pedig csak nem tudják megfelelően kifejezni magukat és a gondolataik így többnyire a fejükben maradnak.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!