2023 éves horoszkóp – A Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek az idei évre

2023 éves horoszkóp – A Dalai láma különleges jóslata a 12 csillagjegynek az idei évre

Az éves horoszkóp segít Önnek betekintenie az eseményekbe, amelyek várnak Önre. Az éves horoszkóp asztrológiai ismeretek alapján van összeállítva. Tanácsot ad Önnek a jellemének kézikönyvén és az események általános folyásán túl abban, hogy hogyan használja ki a bolygók hatását az Ön hasznára az egész év folyamán. A horoszkóp erre az évre szintén hozza az áttekintést az életének kedvező, de a legrosszabb napjairól is.

Éves Horoszkóp: Ikrek

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

Éves Horoszkóp: Ebben az évben olyan dolgokba vágsz bele, melyektől mindig is rettegtél. Itt az ideje, hogy radikális változásokat hozz az életedben, olyan tervekről mondasz le, melyek nem elégítik ki az igényeidet, és nem várod többé másoktól a segítséget. A sarkadra állsz, meghozod a saját döntéseidet, és harcolni fogsz a céljaidért.

Számítanod kell megpróbáltatásokra is, de nem kell elbizonytalanodnod. Az élet egy örökös harc, melyben a szivárványt mindig vihar előzi meg. Az év első felében állhatnak akadályok az utadba, de a második félévben már hátradőlhetsz. Ami a pénzügyeidet illeti, egy kicsit bonyolult időszak elébe nézel: egyes jövedelemforrásaidat visszavághatják, és osztoznod is kell majd bizonyos összegeken, ami eléggé negatívan érint majd. Aztán, a pénzügyi kötelességeidet (részletek, adók, bérleti díjak) is el kell látnod, melyek eléggé lecsapolják a büdzsédet, a helyzetet pedig súlyosbítja, hogy még ezek ellenére is túlköltekezel.

Júliusban késztetést érzel arra, hogy kipróbáld magad új szakterületeken. Nagyon vonz külföld, így az év második felében talán összecsomagolsz, és a határokon túl kezdesz új életet. Ha mégis itthon maradsz, nagy eséllyel váltasz munkahelyet, vagy továbbképzed magad. A feletteseid pedig minden lépésedben támogatnak. Októberben remek lehetőségek adódnak az új partneri kapcsolatok kialakítására. Többé már nem akarsz egyedül üzletelni, így nagy érdeklődéssel keresed az ideális üzlettársat.

Odafigyelsz a fizikumodra és a külalakodra, továbbá fontossá válik számodra a közvélemény, ezért mindent elkövetsz, hogy pozitív benyomást kelts. 2023 életed egyik legjobb éve, érdemes lesz optimizmussal és bizalommal megélned minden egyes napját. A szerelemben is adódik pár rózsaszín hónap, amikor az érzéseid a topon lesznek. Olyan személy áll majd melletted, aki viszonozza ezt az érzelmi fellángolást.

Ami az egészséged illeti, azzal sem lesz gondod, főként április és szeptember között. A jókedveden az is nagyot lendít, hogy rengeteget sportolsz majd, természetesen azért, mert jólesik, semmiképp sem kényszerből.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!