Ez a 4 csillagjegy azonnal elveszíti a fejét

Ez a 4 csillagjegy azonnal elveszíti a fejét

 

Néhány csillagjegynél gyorsan leolvad a biztosíték, mások türelmesebbek, békésebbek, többet elviselnek. A horoszkópból kiderül, melyek a legforrófejűbb csillagjegyek. Te is köztük vagy?

 

Néhány csillagjegynél gyorsan leolvad a biztosíték, mások türelmesebbek, békésebbek, többet elviselnek. Előbbiek pillanatok alatt elveszítik a fejüket még az apróságnak tűnő dolgokon is, viszont amilyen gyorsan robbantak, többnyire olyan gyorsan le is higgadnak. A horoszkópból kiderül, melyek a legforrófejűbb csillagjegyek. Te is köztük vagy?

A Kos pillanatok alatt veszíti el a fejét

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

A Kos az egyik leglobbanékonyabb, a leginkább ösztönből cselekvő csillagjegy. Szinte azonnal készen áll, legyen szó bármilyen küzdelemről, versenyről. Veszíteni képtelen, nagyon csalódott, amikor valódi vetélytársra, nála erősebb ellenfélre talál. A véleményét sem tartja magában, ami a szívén, az a száján. A türelem finoman szólva sem tartozik az erősségei közé, de ugyanezzel a feltűnő akarással és ambícióval halad a céljai, a siker felé is. Nagyon könnyen elveszíti a hidegvérét – már ha egyáltalán rendelkezik ilyesmivel –, a legapróbb helyzeteken is képes dühöngeni, mérgelődni. Az is igaz, amilyen gyorsan robban, épp olyan sebességgel talál vissza valódi önmagához.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!