Ez a 4 csillagjegy mindenkinél bizonytalanabb

Ez a 4 csillagjegy mindenkinél bizonytalanabb

 

A horoszkóp meglepő információkat árul el róluk. Te is köztük vagy? És mitől szenvedsz a leginkább, mi az, amitől mélyen elbizonytalanodsz?

 

Ezek a csillagjegyek mindenki másnál bizonytalanabbnak, határozatlanabbnak tűnnek. Persze próbálják palástolni a gyengeségüket, időnként ugyanakkor maguk sem tudják, mit is akarnak. A horoszkóp meglepő információkat árul el róluk. Te is köztük vagy? És mitől szenvedsz a leginkább, mi az, amitől mélyen elbizonytalanodsz?

Az Ikrek a visszautasítástól retteg

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

Az Ikrek nagyon szereti az embereket, a társasági életet, azt viszont már csöppet sem viselné jól, ha kidobnák a csapatból. Inkább megdicséri barátja új ruháját, amikor az csöppet sem tetszik neki, vagy szó nélkül kíséri el abba az étterembe, amit nem igazán kedvel, csak kerülje a konfliktust, a vitákat, és fogadják el őt a többiek. Kifejezetten szenved a bizonytalanságtól, a visszautasítástól pedig valósággal retteg. Inkább megszépíti a többiek életét, vidámságot csempész a mindennapjaikba, csak velük lóghasson, és nehogy kiközösítsék. Ha csak egy kicsit is magabiztosabb lenne, tudhatná, ő az egyik legnépszerűbb csillagjegy, akit nagyon sokan kedvelnek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!