GÁBRIEL ARKANGYAL MEGIDÉZÉSE

GÁBRIEL ARKANGYAL MEGIDÉZÉSE

Gábriel arkangyalIsten hírnöke„. Az Isten előtt álló hét angyal közül ő a megtisztulás és az újjászületés angyala. Energiája, mint annak az erőnek a kifejeződése, amely a Harmónia egyetemes elvét testesíti meg, a lélek szellemi fejlődésének és sorsának kinyilatkoztatásává válik.

Gábriel arkangyal androgün figuraként jelenik meg, az ellentétek közötti harmonikus egyensúly és Isten teremtő erejének megnyilvánulásaként. Kedves mosolya magában foglalja az anya minden gyengédségét, emlékeztetve minket az isteni kegyelemre, amely minket teremtett.

Ezt az érzést még inkább érzékelhetővé teszi, enyhén lehajtott fejtartása, amely mintha együttérzést és megértést fejezne ki nehéz emberi állapotunk iránt. A mellkason nyugvó jobb kéz egy fehér liliomot tart, a tisztaság szimbólumát, míg a bal kéz szimbolikusan felfelé fordul, jelezve az isteni akaratot, amelyhez előbb-utóbb minden léleknek szükségszerűen igazodnia kell, hogy beteljesítse sorsát.

Gábriel arkangyal beavatkozhat és segíthet nekünk életünk minden területén. Ő a kreativitás, az örömhír, a család és a tanítók angyala.

Kérheted a segítségét egyszerűen a nevének kimondásával, vagy elmondhatsz egy gyönyörű invokációt.

Helyezzük magunk mellé Gábriel arkangyal képét, és egyik kezünket a szívünkre téve, a másikkal az ég felé mutatva mondjuk ki hangosan ezeket a szavakat:

„Gábriel arkangyal,
Te, aki ragyogsz, mint a Hajnalcsillag
és akik elhozzák a világba a Fényt
a megtisztulás és az újjászületés,
Könnyítsd meg vándorom szívét
És söpörje el az éjszaka sötétségét.
Irányítsd lépteimet, irányítsd tekintetemet,
és adj nekem mindig szeretet
és Reményt.
Béke a földön és dicsőség a mennyben.
Ámen”

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu