Gonddal a Tündérekhez – Az ima ereje az életedben

Az életed felett őrködő tündérek most átveszik a gondjaidat – Ima a gondok átadására

Amikor a sötétség felhői gyülekeznek feletted, és úgy érzed, hogy a gondjaid már túl nagyok ahhoz, hogy egyedül vigyázz rájuk, az életed felett őrködő tündérek ott állnak melletted, készen arra, hogy segítsenek. Az univerzum csodáit alkotó végtelen energia most átölel és átveszi a gondjaidat. Vegyél egy mély lélegzetet, zárd be a szemedet, és kérd az ő segítségüket az imádban. Hidd el, hogy az univerzum mindig melletted áll, és vezet az élet nehézségein át.

Image from www.napiutmutatasok.huA kép forrása: www.napiutmutatasok.hu

Az életed felett őrködő tündérek most átveszik a gondjaidat – Ima a gondok átadására

Szeretett Olvasónk! Amikor a sötétség felhői gyülekeznek feletted, és úgy érzed, hogy a gondjaid már túl nagyok ahhoz, hogy egyedül vigyázz rájuk, az életed felett őrködő tündérek ott állnak melletted, készen arra, hogy segítsenek. Az univerzum csodáit alkotó végtelen energia most átölel és átveszi a gondjaidat. Következőkben megismerheted az állatövi jegyedhez tartozó tündér energiát és az ő hatalmukat a problémáid megoldásában.

A Kos (március 21 – április 19): A Kos jegyben született személyek tündére a tűzlélek. Erős, szenvedélyes és határozott energia által segítenek megtalálni az utadat az élet nehézségei között. Engedd, hogy a Kos tündérének erőteljes energiaözönével ellátva átadja a gondjaidat, és segítsen megtalálni az új kezdetek lehetőségeit.

A Bika (április 20 – május 20): A Bika jegyben született személyek tündére a földanya. Ők hozzák magukkal a természet bölcsességét és harmóniáját, hogy segítsenek megtalálni a stabilitást és az anyagi biztonságot az életedben. Engedd, hogy a Bika tündér energiája bejárja testedet és lelkedet, hogy megnyugvást és erőt adjon az élet kihívásaival szemben.

Az Ikrek (május 21 – június 20): Az Ikrek jegyben született személyek tündére a kommunikáció angyala. Könnyedén és folyékonyan segítik a kommunikációt, hogy megértsd és kifejezd magad mások felé. Engedd, hogy az Ikrek tündér megszólaljon benned, hogy segítsen neked megtalálni a szavakat és a megfelelő hangot a kapcsolataid javításához.

A Rák (június 21 – július 22): A Rák jegyben született személyek tündére az érzelmi gyógyító. Szeretetteljes és megértő energia árad belőlük, hogy segítsen neked feldolgozni és túllépni az érzelmi sebeket. Engedd, hogy a Rák tündér meggyógyítsa a sebeidet és feltöltse szívedet szeretettel.

Az Oroszlán (július 23 – augusztus 22): Az Oroszlán jegyben született személyek tündére a napkirály. Magabiztos és kreatív energia áramlik belőlük, hogy segítsen neked megtalálni az igazi önmagadat és kilépni a fénybe.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!