Havi horoszkóp, 2022. május: íme, mire számítson a tavasz legszebb hónapjában

Havi horoszkóp, 2022. május: íme, mire számítson a tavasz legszebb hónapjában

Már itt a május, és a tavasz hamarosan a legjobb formáját mutatja. Élvezze a kellemes hőmérsékletet és a pozitív energiát, amely körülveszi Önt. Fordíts több figyelmet a pozitívumokra az életedben!

Kos

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

Természetedhez hűen dinamikus leszel, időnként agresszívvá válsz. Az érzések és érzelmek vulkánja fogja meghatározni a viselkedésedet, és ez meg fog mutatkozni az eredményeidben. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezek lesznek a legjobbak, bár lesznek találatok. Nem fogsz hiányt szenvedni az olyan előadásokban, amelyekben az erősségeid és a gyengeségeid is megmutatkoznak. Célszerű a hónap első felében nagyobb önuralmat gyakorolni, hogy a féktelen viselkedés ne okozzon problémát. Ok nélkül elszívod az erődet, és ha rájössz, másokat fogsz hibáztatni érte, ami még jobban megterhel téged.

De kevés lesz az ötlete, és gyakran egyszerre több feladattal is foglalkozik, ami szintén nem kívánatos. A sikerhez szervezettségre és rendezett prioritásokra van szükség. Utazásai érdekesek lesznek, némelyikük külföldi látogatásokhoz, némelyikük üzleti célú. Megváltoztathatja a munkahelyét, és elfogadhat egy új munkahelyi ajánlatot, valamint a lakóhelyét is. Választás előtt áll majd az ilyen és más ügyek kezelésével kapcsolatban, de ha egyszer meghozza a döntést, és következetesen cselekszik, nem fogja megbánni. Az intim szférában elmélyülhetnek a partnerével való nézeteltérései, méghozzá a saját okai miatt.

Nyilvánvaló, hogy egyszerre több kapcsolatot is szeretnél fenntartani, de ez nem áll hatalmadban, ezért válaszd azt, amelyik a leginkább a szívedhez nőtt. Bármelyik szélsőség bajba sodorja Önt, és biztos lehet benne, hogy nem fogja boldoggá tenni. És fennáll a veszélye, hogy a vadak üldözése közben lemaradunk a vadakról.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!