Heti horoszkóp (május 9. – május 15.)

Heti horoszkóp (május 9. – május 15.)

Az új üzleti hét már az elejétől fogva megragadja a teljes figyelmét. Sok tennivalód van ebben az időszakban, ezért ne késlekedj, hanem cselekedj azonnal!

Tudd meg most, mit tartogat számodra a sors a magánéletben és a szerelemben. Fedezd fel a csillagjegyek titkait, és légy mindig egy lépéssel mindenki más előtt. Sok boldogságot!

Kos

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

Az üzleti életben résztvevők előrébb viszik a megállapodásokat, hogy elérjék a kívánt pénzügyi eredményeket. Megnyugodva gondoskodik családja szükségleteiről, biztosítva számukra a szükséges dolgokat. Tisztességes és ésszerű módon, a szélsőségek és a megkérdőjelezhető kapcsolatok elkerülése nélkül védi meg érdekeit.

Egy közelgő utazás, a saját vagy egy szeretted utazása több gondot fog okozni az előkészületek során. Az érzékeny és titokzatos hölgyek romantikus kapcsolatot élnek meg, és felkeltik annak a figyelmét, aki szintén tetszik nekik. Válaszolj magadnak, hogy vannak-e érzéseid, vagy tedd meg közben, mert a kapcsolatod elmélyülhet, és megbánthatja a partneredet. Ha őszinte vagy, nem fogod megbánni. A rokonok megszorongatják Önt a vagyoni követeléseikkel, ami pénzügyi nehézségeket vagy kellemetlen érzéseket okozhat. Végül a dolgok megoldódnak, a sors gondoskodik arról, hogy megkapjátok, ami a tiétek.

Olyan emberek között, akikkel jól érzi magát, és akiket érdekesnek talál, képes lesz pihenni és levezetni a stresszt. Személyes ügyek alakulása.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!