Hogyan hat a Fekete Hold az egyes állatövi jegyekre?

A Kos Lilith, más néven Fekete Hold, különleges hatással van az egyes állatövi jegyekre. Ez az aspektus-befolyás befolyásolja az egyének személyiségét és viselkedését. A cikk bemutatja, hogyan hat a Fekete Hold az egyes jegyekre, hogyan erősíti vagy módosítja az adott jegy jellemvonásait. Például a Kos jegy szülötteinél erősíti az erőteljes és domináns vonásokat, míg a Rák jegy szülötteinél segít mélyebb érzelmi és intuitív kapcsolatokat kialakítani. Mindegyik jegynek saját egyedi tapasztalata van a Kos Lilith energiájáról, és ez segíthet a horoszkópban való jobb megértésben.

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.mindenamiasztrologia.hu

A Kos Lilith, vagy más néven Fekete Hold, egy érdekes és mélyen ható aspektus a horoszkópban. Ez a különleges jelenség befolyásolhatja az egyének személyiségét és viselkedését. Hogy jobban megértsük ezt az energiát, nézzük meg, hogyan hat a különböző állatövi jegyekre.

A Kos jegy szülöttei erőteljes és lendületes személyiségek. A Kos Lilith ezeket az erőteljes vonásokat erősíti, fokozva a szenvedélyt és az ambíciót. Ők a vezető típusú emberek, akik hajlamosak dominálni szituációkat és másokat.

A Bika jegy szülöttei ösztönösen vonzódnak a Fekete Hold energiahoz. Ez megerősíti a bátorságukat és kitartásukat. Ők a kitartó és állhatatos típusú emberek, akik nem adják fel könnyen céljaikat.

Az Ikrek jegy szülöttei kreatív és kommunikatív egyének. Az Ikrek Lilith segíti őket abban, hogy kifejezzék magukat és beszélgetésekre ösztönzi őket. Ők az intellektuális típusú emberek, akik élvezik a tanulást és a változatosságot.

A Rák jegy szülöttei érzékeny és emocionális személyiségek. A Rák Lilith segít nekik mélyebb érzelmi kapcsolatokat kialakítani és megerősíti intuitív képességeiket. Ők az érzékeny típusú emberek, akik erősen reagálnak a környezetükre.

Az Oroszlán jegy szülöttei magabiztos és domináns egyének.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!