Hogyan hat a telihold az állatövi jegyekre?

A telihold nagyon hatásos időszak, amikor a Hold a legfényesebb fázisában van. Ez az időszak mélyreható hatással lehet az életünk különböző területeire. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy a telihold milyen hatással van a különböző állatövi jegyekre:

Kos (március 21 – április 19): A telihold új lendületet ad a Kosoknak. Ebben az időszakban nagyszerű lehetőségeket találhatnak a célok elérésére és az energiák felszabadítására.

Bika (április 20 – május 20): A telihold segíti a Bikákat abban, hogy felfedezzék kreatív oldalukat és kiéljék szenvedélyüket. Ez az időszak ideális lehetőséget kínál a tehetség kibontakoztatására és a művészi kifejezésre.

Ikrek (május 21 – június 20): A telihold ideális időszak a gondolatok kiteljesedésére és új ötletek felfedezésére az Ikrek számára. Ez az időszak segít a kommunikáció javításában és új kapcsolatok kialakításában.

Rák (június 21 – július 22): A telihold gazdag érzelmi tapasztalatokkal ajándékozza meg a Rákokat. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megérték és kifejezzék érzelmeiket, és közelebb kerüljenek önmagukhoz.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22): A telihold pozitív hatással van az Oroszlánokra. Ez az időszak segít megerősíteni az önbizalmat és felfedezni a belső erőt.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22): A telihold fókuszáltabb és produktívabb időszakot hoz a Szüzek számára. Ez az időszak alkalmas arra, hogy rendezzék a dolgaikat és elérjék a céljaikat.

Mérleg (szeptember 23 – október 22): A telihold új perspektívákat nyit a Mérlegeknek. Ez az időszak lehetőséget ad az objektív gondolkodásra és az élet különböző területein való egyensúly megtalálására.

Skorpió (október 23 – november 21): A telihold erős érzelmekkel ajándékozza meg a Skorpiókat. Ezek az időszakok arra használhatók, hogy felfedezzék és megértsék mélyebb érzelmeiket, és megszabaduljanak a régi fájdalmaktól.

Nyilas (november 22 – december 21): A telihold kalandvágyat és optimizmust hoz a Nyilasoknak. Ezek az időszakok arra használhatók, hogy merész döntéseket hozzanak és új lehetőségeket fedezzenek fel.

Bak (december 22 – január 19): A telihold új lendületet és elszántságot hoz a Bakoknak. Ez az időszak lehetőséget kínál a motiváció megtalálására és a céljaink elérésére.

Vízöntő (január 20 – február 18): A telihold inspirációt és kreativitást hoz a Vízöntőknek. Ez az időszak alkalmas arra, hogy felfedezzék az új ötleteket és megvalósítsák a kreatív elképzeléseiket.

Halak (február 19 – március 20): A telihold belső harmóniát hoz a Halaknak. Ez az időszak lehetőséget ad a spirituális gyakorlatok elmélyítésére és a belső béke megtalálására.

Image from www.mindenamiasztrologia.huA kép forrása: www.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

További cikkek

Karmikus leckék megoldása a boldogság eléréséhez – Telihold hatása segít a múltbéli sebek begyógyításában

Cikkcím: Május 26. vasárnap: Karmikus feladatok megoldása vezet el a boldogsághoz! Az ezoterikus világban gyakran találkozhatunk a karma fogalmával, amely a múltbeli tetteink következményeit jelenti. ...
Elolvasom

Napi horoszkóp, 2024. május 24.: Az év egyik legfontosabb változása jön el

Kos (március 21 – április 19) A mai nap kifejezetten izgalmas lehet a Kosok számára, hiszen a csillagok kedveznek az energiájuknak és lendületüknek. Most van ...
Elolvasom

Napi horoszkóp, 2024. május 25.: A Szűz izgalmas hírt kap, a Bakra változás vár

Kos (március 21 – április 19) A mai nap kifejezetten izgalmas lehet a Kosok számára, hiszen a csillagok kedveznek az energiájuknak és lendületüknek. Most van ...
Elolvasom

Felbecsülhetetlen erővel a péntek érkezik! Ezt ígéri a Csodás napja lesz május 24-én ezeknek a csillagjegyeknek horoszkóp.

Május 24. rendkívüli nap lesz a következő csillagjegyek számára Eljött az ideje, hogy hittel és erővel lépjünk előre az életünk útján. Megérkezett a 2024. május ...
Elolvasom
Scroll to Top