Ezt jósolja a tarot kártya a 12 csillagjegynek a 2022-es évre

Ezt jósolja a tarot kártya a 12 csillagjegynek a 2022-es évre

Horoszkóp 2022! Ki az, aki nem kíváncsi a jövőjére? Sokan kutatják a válaszokat a csillagokban, a kártyákban, a számokban.  Valójában mindegy, melyik módszerrel kérdezel, a válasz szinte teljesen azonos lesz.  Minden csillagjegyet egy-egy Tarot-kártya képvisel, amely természetesen további jelentést és üzenetet hordoz.

 

Kos – Uralkodó:

Kép:  helloindigo.hu / Takács Viktória

A 2022-as Tarot lap ugyanolyan erős, intelligens és energikus, mint mi.  Kosként remek vezetői képességekkel rendelkezünk, ezekre szükségünk lesz 2022-ban.

Ennek oka, hogy csak egy igazi uralkodó képes uralni a hirtelen és váratlan eseményeket, amelyekből alaposan ki fog jutni nekünk jövőre. Az új helyzetekben, életkörülményekben nekünk kell majd rendet tenni, ehhez pedig magunkhoz kell ragadnunk a sorsunk és kapcsolataink irányítását.

2022-ban nagyon alaposan meg kell vizsgálnunk, hogy kik vannak a környezetünkben, és milyen a viszonyunk velük. Jövőre jutalomban kell részesítenünk azokat, akik megérdemlik, de azoktól el kell válnunk, akik már nem szolgálják az érdekeinket. Igazi uralkodói teendők várnak ránk 2022-ban, amihez hozzá fog tartózni a családunk építése és támogatása is.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!