A horoszkópok csapdája és a kulcs

A horoszkópok csapdája és a kulcs

 

A Csapda

A horoszkópok csapdája és kulcsa:  Sokszor hallom, hogy az emberek azt mondják: ”én Bika, Kos…vagyok, azért vagyok ilyen”. Nagy műveltségű ember esetén is előfordulhat, hogy az ember beleesik abba a csapdába, hogy ismeri a jellegzetességeit és azt csak elfogadja, kiismeri és beismeri de nem gondolja vagy nem tudja gyakorlatilag meghaladni azokat. Lényegesnek tartom tehát felhívni a figyelmet, hogy az önismeretben is az asztrológiai feltárás csak információt jelent. A legjobb indulattal is beérheti az ember önkéntelenül és öntudatlanul ennyivel. Sokszor elhangzik, hogy információs társadalomban élünk, rengeteg információ ér bennünket és a gyorsaság miatt nem tudjuk feldolgozni ezeket. Kiválogatni, megszűrni esetleg megtanultuk, na de egy jó információt , mint a magot megérlelni, már nem tudjuk. Ehhez kell a csend, az idő, a nyugalom – és meghaladási elkötelezettség mindenáron. Ha nincs meg ez a mindennapi tudatos odafigyelés és kultikus munkálkodás, akkor ez az információ még fekete mágiává is válhat, ezzel sodorva a horoszkóp tulajdonosát saját csapdájába – ez végzetes problémák kiindulási pontja lehet.

 

És a Kulcs a horoszkópok csapdája ellen!

Nagyon oda kell figyelni arra, hogy a megszerzett önismereti információ mivé válik a kezünkben: csapdává avagy kulccsá. El tudjuk-e fordítani a “kulcsot” vagy csak nézegetjük?

Ezek a tudat alatti tartományba eldugott tulajdonságok veszélyesek, de kincset érnek, igazából a többi csakis rajtunk múlik, hogy áltatjuk-e tovább magunkat, avagy teszünk is saját magunkért. Az asztrológus nagyon fontos információt ad(hat) a kezünkbe, de életünk alakítása, kisegítése csakis mindenkinek a saját hatáskörébe tartozó örvendetes munkálkodáson múlik. Kívánom, hogy mindenki jól tudjon élni és munkálkodni a megszerzett információval.

A karma-asztrológia